Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mokka sessiz sedasız Türkiye'de...
Collapse
X
-
Ynt: Mokka sessiz sedasız Türkiye'de...
Cumartesi günü Opis'in Batıpark açılışı için Opis-İskitler buluşma noktamızdı. Utku (trabzon61) kardeşim ile birlikte yakından inceleme fırsatımız oldu.
Konulan İsim bizi tedirgin etmesine rağmen oldukça iyi bir görünüme sahip araç.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Rica ederim.
Aracı yakından gördüm, inceledim, beğendim.
Detaylara fazla takılanlar burun kıvıracak birşeyler bulabilir elbet, ama bence GM iyi iş çıkartmış.
Dizel ve otomatik seçeneğinin ithal edilmemesi ise şimdilik Türkiye'de satış şansı açısından ciddi bir handikap.
GM Türkiye, vergilerden dolayı pahalı kalacak olan 1.7 dizeli getirip stoklarda bekletmek yerine yeni çıkacak 1.6 dizeli beklemeyi tercih ediyor muhtemelen...
EDIT : Almanya'daki fiyatlara baktığımda 1.7 dizel 6 ileri otomatik modelin, 1.4 turbo 5 ileri manuel modelden sadece 890 euro pahalı olduğunu görüyorum ve şu yanlış vergi politikalarının anlamsızca sürdürülmesine bir kez daha lanet okuyorum...
Yorum
-
Walla daha önceki mokka başlığında da aynını yamıştım 2 hafta daha önce çıkmış olsaydı sanırım alırdım bu aracı. 1. 4 turbo cosmo 4X4 olanını. Artık aldık sportage 'ı ne yapalım. Gerçi sanırım mokka B sınıfı yani biraz daha küçük. yanılıyorsam düzeltin. Hiç yakından görmedim içine de oturmuşluğum yok. Ama Opel yeni SUV çıkarmış lafını duyunca zaten içim cızzzz etmişti. Hayırlısı.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenWalla daha önceki mokka başlığında da aynını yamıştım 2 hafta daha önce çıkmış olsaydı sanırım alırdım bu aracı. 1. 4 turbo cosmo 4X4 olanını. Artık aldık sportage 'ı ne yapalım. Gerçi sanırım mokka B sınıfı yani biraz daha küçük. yanılıyorsam düzeltin. Hiç yakından görmedim içine de oturmuşluğum yok. Ama Opel yeni SUV çıkarmış lafını duyunca zaten içim cızzzz etmişti. Hayırlısı.
Yani dediğiniz gibi B sınıfına ait bir platformu kullanıyor.
Tabii 4x4 gereksinimlerine uygun şekilde modifiye edilmiş olarak.
Kia Sportage'in ölçüleri 4,44 x 1,86 x 1,64 ve aks aralığı 2,64 m.
Opel Mokka ise 4,28 x 1,78 x 1,66 ve aks aralığı 2,56 m.
Yorum
Yorum