Bugün Odak Opel Topkapı'da 2011 Meriva B 1.4 Turbo 120 Hp aracıma sprint booster taktırdım. Sanki araba dizginlerinden kurtulmuş bir at gibi atak oldu Bu kadar fark yaratacağını düşünmemiştim. Test sürüşüne çıkar çıkmaz almaya karar verdim. Bizim Merivalar boyut ve ağırlıklarından dolayı biraz hantal kalabiliyordu. Sprint Booster ile bunu yeteri kadar çözdüğümüze inanıyorum. srk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Meriva B Sprint Booster..
Collapse
X
-
Ynt: Meriva B Sprint Booster..
hayırlı olsun. bu ürün ilk çıktığı zamanlarda çok güvenmemiştim para tuzağı olarak görmüştüm. zamanla çalışma prensibini çözünce ve arabanın gaz tepkisinin gaz teli olan arabalara göre zayıflığını görünce ne işe yaradığını anladımInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrihayırlı olsun. bu ürün ilk çıktığı zamanlarda çok güvenmemiştim para tuzağı olarak görmüştüm. zamanla çalışma prensibini çözünce ve arabanın gaz tepkisinin gaz teli olan arabalara göre zayıflığını görünce ne işe yaradığını anladım
Yorum
-
güle güle kullanın, hayırlı olsun*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HAN_____hayırlı olsun. keyifle kullanın.
bende çok istiyorum ama sivast"a opel servisi adını bile duymamış. kargo ile alsam montajını kendim yapabilirmiyim bilgisi olan varmı?InsigniaTEAM
Yorum
Yorum