Opelin resmi sitesinde corsanın teknik verileri şehir dışı 3.1 şehir içi 3.8 görünüyordu uzun zamandır.Bu aralar internette corsa ecoflex olarak haberler okuyorum yakıt tüketimi düşürüldü diye acaba gerçekte 3.1 veri yakalanabilir mi corsada merak ediyorum bu devirde ilaç gibi gelir valla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel corsa ecoflex
Collapse
X
-
Ynt: Opel corsa ecoflex
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Opelin resmi sitesinde corsanın teknik verileri şehir dışı 3.1 şehir içi 3.8 görünüyordu uzun zamandır.Bu aralar internette corsa ecoflex olarak haberler okuyorum yakıt tüketimi düşürüldü diye acaba gerçekte 3.1 veri yakalanabilir mi corsada merak ediyorum bu devirde ilaç gibi gelir valla[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Ynt: Opel corsa ecoflex
Benzinli araçlarda fazla bir gelişim olmamış bence son 15 yıldır yakıt tüketimi konusunda. Mesela 94 model vectra gt vardı SFI motor 156 hp, onunla uzun yolda dikkatli kullanımda 5,5 lt ortalama tutturmuş, hatta bir de iddia kazanmıştım Diyarbakır-Mardin arası kullanarak. Şimdi ınsıgnia'yı aynı şekilde kullansam 6 lt'nin altında harcayacağını sanmıyorum
Yorum
Yorum