Sonunda aracıma yapabileceğim en son donanım olan ESP'i de taktım.Artık benim aracımda da ESP var Belki de Türkiye'deki en full arabalardan biri oldu.(Serdar Abi'ninkinden sonra)ama model bazından bakarsak zannedersem en full araç benimki oldu biraz övüyorum ama az emek harcamadık boşuna da paralar da harcamadık. Elimde 3 tane ABS var siz düşünün
Aracımda otomatik klima,sunroof ve DDS,HSA(Hillholder) yok bir de koltuk ısıtma onu da takacaktım ancak kapalı garajım olunca aracın içi soğuk olmadığından onu yaptırmak istemedim..Çok detayı takılırsak eksikk olarak düşündüklerim;
kompresörlü lastik yardım kiti
Sunroof
Koltuk Isıtma
TPMS(2014'ün son çeyreğinde üretilen corsalarda çıktı)
Otomatik Klima
HSA,DDS
benim aklıma gelenler bu kadar.
DDS ve HSA çok istedim ancak z13DTJ üzerinde HSA, DDS destekleyen araba bulmak imkansıza yakın bir şey.Birisi bulursa lütfen bana haber versin )
TPMS'i denemek istiyorum ancak benim ABS ünitesi DDS ünitesini desteklemediğinden çalışmayacağını eminim gibi ama denemek gerek..Benden bu kadar artık arkadaşlar zannedersem bundan sonra corsayı satarım
hayırlısı...
Yaptıklarım...Elimden geldiğince orjinal kablo renkleri kullandım iyi bir işcilik çıkardığımı düşünüyorum
AFL far sistemi(arka sigorta kutusu da dahil)
ESP
OPC vites ve direksiyon
Park Pilot (orjinal)
Touch And connect radyo (nav,bluetooth,USB)
Ayak torpido aydınlatmaları
Yağmur sensörü ve otomatik kararan ayna(cam orjinal değişti)
Aydınlatmalı kapı kumandaları opc line
Tavan okuma lambası büyük olanla değişti
Arka okuma lambası takıldı
Birkaç tane daha vardır belki ama şimdilik hatırladıklarım bunlar
Yardımlarından ve sabrından dolayı Serdar abime teşekkür ederim..herkese güzel sürüşler..
kalın sağlıcakla...
Yeni iç mekan resimlerini ekleyeceğim havalar düzeldi arabayı yıkatıp..
Aracımda otomatik klima,sunroof ve DDS,HSA(Hillholder) yok bir de koltuk ısıtma onu da takacaktım ancak kapalı garajım olunca aracın içi soğuk olmadığından onu yaptırmak istemedim..Çok detayı takılırsak eksikk olarak düşündüklerim;
kompresörlü lastik yardım kiti
Sunroof
Koltuk Isıtma
TPMS(2014'ün son çeyreğinde üretilen corsalarda çıktı)
Otomatik Klima
HSA,DDS
benim aklıma gelenler bu kadar.
DDS ve HSA çok istedim ancak z13DTJ üzerinde HSA, DDS destekleyen araba bulmak imkansıza yakın bir şey.Birisi bulursa lütfen bana haber versin )
TPMS'i denemek istiyorum ancak benim ABS ünitesi DDS ünitesini desteklemediğinden çalışmayacağını eminim gibi ama denemek gerek..Benden bu kadar artık arkadaşlar zannedersem bundan sonra corsayı satarım
hayırlısı...
Yaptıklarım...Elimden geldiğince orjinal kablo renkleri kullandım iyi bir işcilik çıkardığımı düşünüyorum
AFL far sistemi(arka sigorta kutusu da dahil)
ESP
OPC vites ve direksiyon
Park Pilot (orjinal)
Touch And connect radyo (nav,bluetooth,USB)
Ayak torpido aydınlatmaları
Yağmur sensörü ve otomatik kararan ayna(cam orjinal değişti)
Aydınlatmalı kapı kumandaları opc line
Tavan okuma lambası büyük olanla değişti
Arka okuma lambası takıldı
Birkaç tane daha vardır belki ama şimdilik hatırladıklarım bunlar
Yardımlarından ve sabrından dolayı Serdar abime teşekkür ederim..herkese güzel sürüşler..
kalın sağlıcakla...
Yeni iç mekan resimlerini ekleyeceğim havalar düzeldi arabayı yıkatıp..
Yorum