Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Corsa Sport HSA, DDS ve ESP Off uygulamaları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Corsa Sport HSA, DDS ve ESP Off uygulamaları

Serdar bu ne azim abi. Ama sonunda başarmanın verdiği sevinç ve keyf duygusu icin değer. Supper bir serüven olmuş. Harcadığın sinir ve çözümsüzlük günlerinin ardında burada yaptığın paylaşım bir çok insana ilham kaynağı olacaktır.
    Daha önce de dediğim gibi teknik bilgi ve yenilikçi haberler sende bol bol.
    Bilim kurgu kitabı okur gibi okudum.
    Seni de Insignia sahibi olarak görürsek çok faydanı göreceğimiz kesin...
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Saygı duydum gerçekten,siz en kısa sürede bir insignia alında biraz proje çalalım sizden.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99

Orjinal yazı sahibi: cekY
        Aracın resimlerini bekliyorum en kısa zamanda

Aslında fotoğrafları paylaşırım derken, yukarıda bahsettiğim parçaların sökülme ve takılma aşamalarında çektiğim resimleri kastetmiştim, ama istek üzerine aracın resimlerinden de koyabilirim tabii
        Teşekkürler abi kırmayıp koyduğun için Rengi ve aksesuarlarıyla çok yakışıklı bi araç olmuş. Film ve ses sistemi istiyor gibi

Yorum

Yapılan uygulamaların gerekli olup olmadığı, elektronik aksamlarla bu kadar haşır neşir olmanın riskleri tamamen ayrı bir konu ancak azim, emek ve araca kendinizden birşeyler katmak adına yapılanlar kesinlikle alkışı hakediyor, marka-model ne olursa olsun bu şekilde aracına tutkuyla bağlı insanlara gerçekten büyük saygı duyuyorum, ellerinize sağlık kazasız belasız sorunsuz sürüşler...

Yorum

Tek kelimeyle maşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
              Yapılan uygulamaların gerekli olup olmadığı, elektronik aksamlarla bu kadar haşır neşir olmanın riskleri tamamen ayrı bir konu ancak azim, emek ve araca kendinizden birşeyler katmak adına yapılanlar kesinlikle alkışı hakediyor, marka-model ne olursa olsun bu şekilde aracına tutkuyla bağlı insanlara gerçekten büyük saygı duyuyorum, ellerinize sağlık kazasız belasız sorunsuz sürüşler...
              İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Uygulamalar zaten sizlerin de tahmin edebileceği gibi herhangi bir gereklilik üzerine değil; tamamen keyif için, biraz da bizi bu donanımları fabrika çıkışlı olarak almaktan mahrum bırakan ithalatçı firmaya kızgınlıktan yapılıyor

Elektronik aksamlarla oynamanın riskine gelince, ne yaptığınızı biliyorsanız pek bir risk yok. Ancak sökme-takma esnasında statik elektrik önlemlerinin alınması, kablo uçlarının doğru bağlanması, soğuk lehim, şasi bağlantılarına özen gösterilmesi gibi mevzular var ki işin o kısmını zaten ehil ellere bırakmak lazım, ben de öyle yapıyorum. Ayrıca araçta orijinal olarak bulunma olasılığı olan fabrikasyon donanımlar dışında herhangi birşey takmaya çalışmadığımız ve mevcut elektrik/elektronik altyapısını kullandığımız için zarar verme olasılığı çok düşük.

Yorum

Merakla Tesisat Aşamasını Bekliyorum Abi.

Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler Çok Güzel Bir renk seçimi ve harika bir araç
                Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Yazının hepsini okudum,ne yalan söyleyeyim bu kadar akıcı ve heyecanlı yazmasaydın sıkılır yarım bırakırdım.Roman gibi olmuş,sonunda başarıya ulaşmışsın.Tebrik ediyorum Türk insanının da böyle şeyler yapabiliyor olması övünç kaynağı clapclap
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                    Merakla Tesisat Aşamasını Bekliyorum Abi.

Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler Çok Güzel Bir renk seçimi ve harika bir araç
                    Sağolasın

Bugün fırsat bulursam fotoğrafları koymaya çalışacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Yazının hepsini okudum,ne yalan söyleyeyim bu kadar akıcı ve heyecanlı yazmasaydın sıkılır yarım bırakırdım.Roman gibi olmuş,sonunda başarıya ulaşmışsın.Tebrik ediyorum Türk insanının da böyle şeyler yapabiliyor olması övünç kaynağı clapclap
                      Övünmek gibi olmasın, elim anahtar-tornavida tuttuğu gibi biraz kalem de tutar

Tabii Pazar günü sabahın köründe forumun sessiz sakin olması da okumayı kolaylaştırmıştır muhtemelen

İyi dilekler için teşekkürler...

Yorum

Emeklerinizin bosa olmadigini dusunuyor sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum. Ayni seyleri insigniam icin de dusunuyorum. Hos aracin bir eksigi yok da tek eksigi oldugunu dusundugum afl farlar uzerinde calismalarim surecek.... haha

Yorum

2 kere tebrikler.. Hem bu kadar düzgün bir mizamj hazırlayıp bize sunduğunuz için (hepsini okudum ) Hemde yaptığınız araştırmalar ve uygulamalar takdire şayan bravo...

Yorum

Utku ve Murat kardeşlerim, teşekkür ederim.

Herkes cam filmi, karter koruma falan taktırır, ben de bunlarla uğraşıyorum işte

Bu donanımları fabrikasyon olarak almaktan bizi mahrum bıraktığı için hep GM Türkiye'ye kızıyorum, ama bunların hepsi araçta standart olsaydı o zaman da bu son derece keyifli uğraştan mahrum olacaktım, sanırım böylesi daha iyi

Bundan sonraki olası uygulamalar nedir diye merak eden varsa, değişecek/eklenecek parçalar ve yapılacak işlemlerle birlikte :

- AFL
                            Far değişimi,
                            AFL kontrol ünitesi takılması
                            Kablolama,
                            Programlama/aktivasyon

- Görüş paketi (Yağmur sensörü, Işık sensörü, Otomatik kararan dikiz aynası),
                            Ön cam değişimi (Sensör için uygun açık alana sahip olanı gerekiyor, aracımdaki atermik Solar Reflect cama kıyabilir miyim bilmiyorum)
                            Yağmur/ışık sensörü
                            Far butonu değişimi
                            Ayna değişimi
                            Aktivasyon

- Navigasyon (5" renkli ekranlı SD kartlı orijinal Opel Touch & Connect)
                            Radyo/CD ünitesi değişimi
                            Anten çubuğu ve baz ünitesi değişimi
                            Kablolama

- OPC Line iç paket
                            Direksiyon simidi değişimi
                            Vites topuzu değişimi

- Koltuk ısıtma
                            Isıtma pedleri takılması
                            Kablolama

Bunların hepsinin Almanya'da 5 kapılı Sport donanımlı Corsa için opsiyonel donanımlar olduğunu, hepsini yapsam bile aracın asla fabrika standartlarının dışında bir Corsa olmayacağını da bu vesile ile ekleyeyim...

Yorum

Bravo ! Güzel bir hobi alternatifi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

istek azim olunca insanı hiç bişe yıldıramıyor sonucunda emegin karşılıgını almak herşeye degiyor zaten, iyi günler kullanın fotolar harika görünüyor.

Yorum

İşleniyor...
                                X