şehiriçi 100 km şehirler arası 400 toplam 500 km. yağ yeni değişti. 3,35 tl den aldığım dizel ile arabam 17 kuruş yaktı. valla iyi gibi geldi. şunu fark ettim bide yağ değişince baya yakıt tüketimi düşüyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
corsa c essentia(dizel) yakıt tüketim değeri
Collapse
X
-
Ynt: corsa c essentia(dizel) yakıt tüketim değeri
valla çok iyi bence. 2005 yılında 2004 model vardı bizde 1.3 CDTI Essentia, eski sahibi 9 kuruş yaktığını söylüyordu, biz o yıllarda 15-18 kuruş arası yakıyorduk ihihi artık adama inanmamaya başlamıştım
bu zamanın fiyatlarıyla 17kuruş gayet iyi.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrivalla çok iyi bence. 2005 yılında 2004 model vardı bizde 1.3 CDTI Essentia, eski sahibi 90 kuruş yaktığını söylüyordu, biz o yıllarda 15-18 kuruş arası yakıyorduk ihihi artık adama inanmamaya başlamıştım
bu zamanın fiyatlarıyla 17kuruş gayet iyi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiOrjinal yazı sahibi: cagrivalla çok iyi bence. 2005 yılında 2004 model vardı bizde 1.3 CDTI Essentia, eski sahibi 90 kuruş yaktığını söylüyordu, biz o yıllarda 15-18 kuruş arası yakıyorduk ihihi artık adama inanmamaya başlamıştım
bu zamanın fiyatlarıyla 17kuruş gayet iyi.
InsigniaTEAM
Yorum
-
2006 CDTİ Corsamla karma yolda(şehiriçi-şehirlerarası),normal kullanımda 900-1000km yol yapıyorum.Hatta bir seferinde zorlamayla yarım depoyla 600km gittim.Ama şehirlerarası...
Yalnız hava,yağ,mazot filtresi değişeli 1 ay olmadı.Lastikler 14'' dört mevsim Michelin.Soner
Yorum
Yorum