Ynt: Corsa OPC, VW Polo, Seat Ibiza Bocanegra... Hangisini seçersiniz?
seat bir otomobil hiç kullanmadım, o yüzden sürüşleri nasıldır bilmiyorum, fiyatı da o kadar sorun ettiğim söylenemez, sonuçta çok yüksek donanıma sahip Bocanegra, gerçekten de çok dikkat çekici, bende Bocanegra'dan yanayım
şimdi abi 5 kapı olması aracı daha kullanışlı hale getirir diye söylemiştim, sonuçta yaş geliyor yavaş yavaş evlilik yakın sportiflikten de vazgeçip klasik bir aile babası olmak niyetim de yok aldım mı uzun bi müddet de binerim ben bu araca, en azından bi 4-5 sene, o yüzden 5 kapı kullanışlı olur demiştim... şu da dikkatimi çekti Bocanegra boyutu itibariyle yaklaşık 10 cm büyük iki araçtan da. Çok dikkat çekmek iyimidir de bilemedim şimdi, şimdi ben kullanıcam hanım kıskanacak, o kullanacak ben kıskanıcam düşündürmeye başladı beni
o kadar yüksek güçlere çıkmak gibi bir niyetim yok kardeşim , ayrıca da bu saydığın donanımın birçoğu OPC de opsiyonel yine de, Bocanegra da dediğim gibi D segmenti bi sedan kadar hatta bazı konularda daha yüksek donanım var . scirocco güzel araç fakat afedersin hayvan gibi kullanılmış bir 2. el scirocco ya 50000 vereceğime polo GTI sıfıra veririm o parayı
seat bir otomobil hiç kullanmadım, o yüzden sürüşleri nasıldır bilmiyorum, fiyatı da o kadar sorun ettiğim söylenemez, sonuçta çok yüksek donanıma sahip Bocanegra, gerçekten de çok dikkat çekici, bende Bocanegra'dan yanayım
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Orjinal yazı sahibi: cagri
Yorum