Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Corsa OPC (Facelift)
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Corsa OPC (Facelift)
zaten vw'de şu an 2 araç var alınabilecek onlarda Passat CC ve Scirocco2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
siz Insignia'yı ne sanıyonuz ya, ortada Insignia yokken Corsa, Astra, Vectra'da AFL bixenon farlar vardı. Insignia'ymış, peehh
şaka bir yana AFL dediğim gibi bu araçlarda vardı, Insignia ve yeni Astra J'dekinin farkı AFL+ eskisine ek olarak otomatik uzun-kısa aydınlatma var.
diğer özellikler sağa sola yukarı-aşağı dönen mercek, 90derece kavşak aydınlatması vs. onlar Corsa, Astra, Vectra'larda vardı.
kısaca OPC'deki bu farlarda Eymen'in dediği gibi AFL+ ve bi-xenon. far yıkamanın neden gözükmediği konusunda bir fikrim yok
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxGüzel aletmiş. Bunlardaki motor nasıl Çağrı?
ama makyajlı kasada ek olarak birde Nürburgring Edition çıkarttılar, sınırlı üretim, 1.6T 210hp, Brembo frenler, Insignia OPC'deki gibi eLSD aktarma ve tam detayını bilmediğim yeni bir şasi sistemi varmış. pazar günü inceleriz
Orjinal yazı sahibi: speed_emrefıyat olarakta polo gtı la bır fıyatı 47 mılyar araba! bence bu fıyata super araba!
bayiye gidince 52.000'den aşağı fiyat vermiyolar çünkü araç üzerinde ek donanım varmış onlar olmadan satamıyorlarmış vsvsvs... Doğuş oto farkıInsigniaTEAM
Yorum
-
cagrı kardesım ben gıttım 47 mılyara verıyorlar arabayı cam tavan 2000 tl ıstersen metalık boya farkıda 900 tldı opak ıstersen ucret almıyorlar bayramdan 1 hafta evvel gıttım bayan jest olsun dıyede 1000 tl ındırım yaparım dedı! tabı astra gtc yı gorunce ındırdı rakamını
Yorum
-
Yorum
Yorum