Ben reno kango 1.5 dci ile şehir içinde 4,5-5 lt /100 km tüketim yapıyorum Corsada neden olmasın?
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Bir Corsa kullanıcısı olarak söylüyorumki 4 litre falan çok büyük bir yalan 1300 cc olduğu için basit yokuşlarda çekiş kaybı oluyor ve sürekli olarak turbo devrede oluyor nerdeyse. Geri kalan herşeyi için bence tam bir şehir içi arabası gayet güzel ve basit bir araç.
Kangoo 1.5 dci motor yüksek cc olduğu için daha rahat çalışıyor.
Corsa 1.3 cdti düşük cc ve sürekli turbo takviyesiyle çalışıyor. Corsanın 4 litreye düşebilmesi için şehir dışı 80 km sabit hızı olması gerekir
Umarım son resimlerdeki 2 kıza bayılmamışındır iğrenç
Bu arabanın içi niye yeni nesil opellere benzemiyo.Güncel corsaya yeni far takmışlar birazda tamponla oynamışlar sürmüşler piyasaya.işin garibi hepside 2 kapılı :s
Umarım son resimlerdeki 2 kıza bayılmamışındır iğrenç
Bu arabanın içi niye yeni nesil opellere benzemiyo.Güncel corsaya yeni far takmışlar birazda tamponla oynamışlar sürmüşler piyasaya.işin garibi hepside 2 kapılı :s
yok daha neler yeşilin ve beyazın başındaki çok tatlı
çünkü bu yeni kasa değilki, makyaj sadece
Orjinal yazı sahibi: VDT
yok daha neler yeşilin ve beyazın başındaki çok tatlı
beyazın yanındaki Lena Meyers-Landrut, Opel'in marka kraliçesi mi ne öyle birşeyi oluyor ihihi
+görüşüne katılıyorum ihihi ihihi
Yorum