Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni corsa (E) opc nin sesi :)
Collapse
X
-
Ynt: yeni corsa (E) opc nin sesi
Orjinal yazı sahibi: viperkingorj ses i acaba? bana cat lar çıkımıış gibi geldiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingOrası dediğin gibi ama ben şöyle düşünüyorum,
Eğer fiyatı GTC den pahallı olursa, GTC ye o parayı vermeyen Corsa ya niye versin? HA belki OPC takıntısı olan 1-2 kişi alabilir.
Bu mantıkla Astra'nın en dolu modelini almaya niyetlenen de o parayı Astra'ya vermeyip Insignia alsın.
Ya da Insignia OPC'yi beğenen o para Opel'e verilir mi deyip Audi'ye BMW'ye yönlensin.
Bunun sonu yok.
Dünyada bu işler böyle yürümüyor.
Aksi takdirde üreticiler zengin donanımlı ve/veya yüksek performanslı varyantlar üretmek için hiç efor sarfetmez, tüm modellerin fiyat aralıklarını birbirleri ile çakışmayacak şekilde ayarlardı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: viperkingOrası dediğin gibi ama ben şöyle düşünüyorum,
Eğer fiyatı GTC den pahallı olursa, GTC ye o parayı vermeyen Corsa ya niye versin? HA belki OPC takıntısı olan 1-2 kişi alabilir.
2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
1982 de üretime başlayan Corsa kendi segmenti içinde iyi satış rakamları olan bir araç . D Opc daha hırçın bir görünüme sahipti ama benim tahminim yeni yüzün biraz daha olgunlaşması kullanıcı yaşı bakımından da daha fazla kişiye ulaşacağıdır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Orjinal yazı sahibi: viperkingOrası dediğin gibi ama ben şöyle düşünüyorum,
Bu mantıkla Astra'nın en dolu modelini almaya niyetlenen de o parayı Astra'ya vermeyip Insignia alsın.
Ya da Insignia OPC'yi beğenen o para Opel'e verilir mi deyip Audi'ye BMW'ye yönlensin.
Bunun sonu yok.
Dünyada bu işler böyle yürümüyor.
Aksi takdirde üreticiler zengin donanımlı ve/veya yüksek performanslı varyantlar üretmek için hiç efor sarfetmez, tüm modellerin fiyat aralıklarını birbirleri ile çakışmayacak şekilde ayarlardı.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum