Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servisten çıkan aracım 1,5 km. sonra seyir halinde yandı !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Servisten çıkan aracım 1,5 km. sonra seyir halinde yandı !

çok geçmiş olsun çok ciddi ve üzücü bir durum.. malesef böyle vurdumduymaz baştansavan ustalar olabiliyor.... allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

büyük geçmiş olsun.
      hata yapmak insanlara mahsus ama burda büyük bir ihmal, sonrasındada büyük sahtekarlık var.
      hatalarını kabul edip mağduriyeti gidermek bir erdem olurdu ama bunlar resmen sahtekar demekki. ALLAH korumuş tekrar geçmiş olsun.
         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Büyük geçmiş olsun. Temennimiz size ve eşinize zarar gelmemiş olması. Bu tür olayları duydukça opelden iyice soğuyorum artık. bi daha araç alacak olursam opel olmayacağı kesin!!!!

1.4 Beyaz 18" Sunroof
        Navigasyon DVD
        46KT880

Yorum

Arkadaşlar burada suçlu opel değil servis ve servis çalışanın kişisel hatasından dolayı yaşanan çok ciddi bir problem

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok geçmiş olsun kardeşim bence hakkınızı sonuna kadar arayın derim tüketici hakları son borçlar kanunu değişince dahada ön plana çıktı bilginiz olsun şu an benim dava sonuçlandı haciz işlemlerine başladık yargıtay kararını çok bulmuş efendiler bu konuda yardıma hazırım her zaman sayelerinde avukat kadar bilgim oldu tekrar geçmiş olsun
            İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Büyük geçmiş olsun abi ,Allah beterinden saklasın. Tek temennimiz erken farkedip canınızı kurtarabilmeniz.

Opel Türkiyenin çoğu servisi müşteri hizmetinden aciz.. Bazen diyorum ki şu Opel TR servis çalışanlarını Almanyaya götürseler de servis hizmeti nasıl verilirmiş gösterseler.. Almanyada gerçekten çok iyi hizmet verdiklerini , Türkiyede verilen servisin Almanyada verilen servis hizmetiyle uzaktan yakından alakasız olduğunu halamdan duymuştum.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Büyük Geçmiş Olsun.
                Konu Hakkında Yorum Yapmak İstiyorum; Benim Bildiğim Kadarı Elektrik Motorları İlk Çalışma Anından Normal Devrini Bulana Kadar, İlk Anda En Fazla ve Devrini Bulana Kadar Giderek Azalan ve En Nihayetinde Devrini Bulduğunda da Normal Miktarda Elektrik Akımını Çekerler. Fotoğraftan Görüldüğü Kadarı İle Bu Manyetik Aparat Fanın Dönmesini Engellemiş ve Fan Hiç Dönemediği İçin Fan Motoru Devamlı Max. Miktarda Akım Çekmiş. Büyük İhtimalle de Uzun Süreli Aşırı Akım Yangın Çıkmasına Sebebiyet Vermiş. (Manyetik Aparatın Fan Flaplarını, Fanın Dünüş Yönüne Göre Dönüşü Engelleyecek Şekilde Konumlandığı Görülüyor)
                Ancak Fan Sigortasının Yangın Anına Kadar Atması Gerekliliğini Düşünüyorum. Bu Yüzden Sigorta Kutusunda Fan Sigortasının Doğru Spektlerde Takılıp Takılmadığını da Kontrol Etmenizi, Eğer Doğru Spekteyse Sigortadan Uzun Süreli Aşırı Akım Geçmesinden Ötürü Sigorta Kutusuna Isınmadan Kaynaklı Zarar Vermiş Olabileceğinden Dolayı Sigorta Kutusunu da Kontrol Etmenizi Tavsiye Ederim. Yarın Öbürgün Başka Sıkıntılar Doğurabilir.

Yorum

büyük geçmiş olsun, sizi en iyi ben anlıyorum inanın.
                  o araca artık ailenizi bindirirken, uzun yola çıkarken gönül rahatlığı ile biinemeyeceksiniz.

Yaşananlar bana 2006 senesinde Fiat Brava aracımla yaşadığım yangın tehlikesini hatırlattı.

Benzin pompam topkapı FIRAT oto'da değiştirildi, elemanlar değiştirirken benzin hortumunu "kırmışlar"
                  Bunun üzerine benzin hortumunu komple değiştirmeleri gerekirken araya bir kelepçe, bir de sıradan hortumla bana teslim etmişler.
                  1 yıl sonra araçla hareket halindeyken araba basınçlı birşekilde benzin akıtmaya başladı.
                  Çevredekilerin uyarısıyla sağa çektim. bir de baktım ki şarıl şarıl benzin akıyor. egzos sıcağıyla alev alma ihtimali var.

tanıdık ustayı çağırdım, benzin pompasını açtı ve manzarayı gördü.

servis hatasını kabul etmedi, benim üstüme attı . siz dışarda yaptırmışsınızdır bu işlemi bizim elemanlarımız yapmaz vs.
                  fiat a şikayet ettim, aracı servise değil otoparka çektirdim. dava açmaya hazırlanıyordum. bilirkişi görene kadar araca dokundurmadım, 15 gün otoparkta yatırdım aracı.
                  fiat ücretsiz yapalım dedi ama hatayı kabul etmiyoruz, hatayı biz yapmadığımız halde ücretsiz yapalım dediler.
                  dava süreci arkadaşımızın başına geldiği gibi sıkıntılı ülkemizde , etrafımın etkisiyle tamiratı ve benzin hortumu değişimini kabul ettim.

7gün sonra araç yine yakıt akıttı, bu sefer yeni taktıkları hortum yerinden çıkmıştı. mobil servis geldi hortumu yerine oturttu.

Aynı servis, başka bir tanıdğımın aracının lastik bijonlarını sıkmadan teslim etti, arkadaş lastik fırlamadan 1000m gittikten sonra geri döndü.
                  o da kavga gürültü ama kazanan yine servis.

Yorum

geçmiş olsn allah beterinden saklasın bende hakkınızı aramayın araç değişimi talep edin onların hatası yüzünden bir çok parçası değişmiş yanmış bir araca binmek zorunda değilsiniz fotoğraflar duruyordur avukatla görüşün tekrar kanıt olabilir
                    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                    GIBBON

Yorum

Çok ama çok geçmiş olsun. Bu resmen adam öldürmeye teşebbüsten başka bişey değil. Birde zeytinyağı gibi üste çıkmışlar. Gerçekten Allah korumuş . Eğer farketmeseniz olacakları düşünmek bile istemiyorum. Keşke yangın anında söndürürken polis çağırıp tutanak tuttursaydınız o zaman her yönden eliniz kuvvetlenirdi. Neyse Allah herkesi korusun tekrar tekrar çok geçmiş olsun.
                      ÜYıldırım

Yorum

Geçmiş olsun.

Şu yazıyı aracımı almadan görsem, Opel in müşteri hizmetleri böyleymiş demek ki deyip almaktan bile vazgeçebilirim kolaylıkla. Yaptıkları hata bir kenara daha sonraki görmedik, bilmiyoruz diye yapılan yalancılık tavırları çok daha acı.

Yarın bizim de başımıza ters bir olay gelse, aynı tavrı göreceğiz demek ki.
                        Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Çok geçmiş olsun. Servisin sizin başınıza gelen olayı üstlenmesini beklemek fazla iyimserlik olur. Çünkü kabul etmeleri, sizin maddi ve manevi tazminat taleplerinize de evet demek olur. Bu yüzden bütün tedbirleri şahsen kendimizin alması gerekiyor. Yapılması gerekenleri zaten siz yazmışsınız. Y,ne de işin peşini bırakmayın ve servisi sonuna kadar zorlayın bence... Tekrar çok geçmiş olsun...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Arkadaşlar burada suçlu opel değil servis ve servis çalışanın kişisel hatasından dolayı yaşanan çok ciddi bir problem
                            Haklısınız suçlu servis peki opel türkiyenin bu servise ne gibi bir yaptırımı var? ben söyleyeyim kocaman bir HİÇ. Daha fazla şey söylemek istemiyorum buradan. Oruç oruç ağzımdan daha kötü sözler çıkmasın....

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                            Navigasyon DVD
                            46KT880

Yorum

o çalışanı ise alan, yetki veren servis, servise de yetkili unvanını veren Opel. Ben aracımı Opel'den aldım, bakıma da Opel'e götürüyorum. Yoksa aracımı bana servisteki usta satmadı, bakıma da ona götürmüyorum. Opel bana diyor ki iki yıl garanti veriyorum aracına ama benim yetkilendirdigim servise götür O zaman sen de bu servisinin sorumluluğunu al be kardesim, müşterini de salak yerine koyma ! Haksız miyim ?

Yorum

aynen katılıyorum,asıl suçlu opel türkiye yetki verdikleri satış ve servisleri iyi seçemedikleri ve denetleyemedikleri için dolayısıyla opel almanya türkiye opele personel tahsis ederken beceriksizleri bir araya toplamış,çünki opel türkiye yetki vermiş olduğu şirketlerin kapısındaki güvenlik görevlilerinden bile sorumludur.yönetim kurulu bir şirkete genel müdür atıyor o genel müdür şirkette çalışan tüm personelin icraatlarından sorumludur.
                                06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

İşleniyor...
                                X