Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra GTC'nin artık bir tasarım ödülü var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra GTC'nin artık bir tasarım ödülü var.

Yeni Astra GTC, her yıl yapılan ve saygınlığı tüm dünya tarafından kabul edilen red dot tasarım ödülleri yarışmasında ürün tasarımı kategorisinde ödüle layık görüldü.

http://media.opel.com/media/intl/en/...ign_award.html

Ynt: Astra GTC'nin artık bir tasarım ödülü var.

Tek eksik sunroof

Yorum

GTC, çekici tasarımı ve panoramik ön camı ile ipi göğüsledi.

GTC, pazara girdiği günden beri tasarımı ile övgü alırken şimdi de “Red Dot Tasarım Ödülü” jürisinin beğenisini kazandı. 30 jüri üyesi, GTC’nin “dikkat çekici ve sportif tasarımı”na hayran olduklarını söylediler. Ayrıca, “tavan ortasına kadar uzanan panoramik ön camın herhangi bir direkle bölünmemesi, tüm yolcular için maksimum yol keyfi sağlıyor” denildi. Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams, bu ödülü aldıkları için çok gururlu olduklarını söylerken, bunun, “ Alman hassasiyetini heykelsi sanat ile biraraya getirme” şeklinde özetledikleri Opel tasarım dilinin başarısının bir kanıtı olduğunu ekledi.

58 ülkeden 1800 firma ve tasarımcı bu yıl, “Red Dot Tasarım” yarışmasına katıldı. 19 farklı kategoride 4515 ürün ile oldukça rekabetçi şartlarda yarışan Astra GTC zirveye oturdu.

Bu ödülün eski sahipleri arasında Astra Sports Tourer, Flextreme GT/E Konsept, Insignia, GT ve geçmiş Astra modelleri de bulunuyordu.

“Red Dot Ödülleri” 1955’ten beri dünyanın en büyük ve prestijli tasarım yarışmasının sonunda veriliyor.

Bu yıl ödül sahibi olan Astra GTC’nin panoramic ön camı ile yolcular sinematik bir görüş açısına sahip oluyor. Geniş ön cam, tavanın ortasına kadar uzanıyor ve sürücü ve yolculara alışılmışın dışında bir görüş alanı sunuyor. Güçlü güneş ışınlarına karşı gölgelikler ile koruma sağlanıyor.

[img width=1024]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005727_1_yl4or5jxztzp4.jpg[/img]
      InsigniaTEAM

Yorum

Sunroofun yerini tutmaz

Yorum

neden bu aralar çevremdeki tüm haberler kırmızı panoromik tavanlı gtc leri anlatıyor anlamış değilim:S

acaba bu ilahi bi mesaj mı? )
          F30 Sport+

Yorum

Evet dostlar Gokhanim en sonunda acikladi.....Dun Erhanin konusunda haydi gercekleri acikla dedigim konu buydu....Arkadasimiz buyuk bir hevesle kirmizi bir gtc bakiyor ve hemen audisini yani yine yere gore sigdiramadaigi ve opel olmayan bir aracini satip OPEL alacak....Artik bu saatten sonra Gokhanima burdan Opel hakkinda sallama fasli bitmistir.....Kendisi de bunu net bir sekilde ifade etsin de biz de daha fazla uzerine gitmek zorunda kalmayalaim.....Degil mi GOKHANİM??????? urock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Evet dostlar Gokhanim en sonunda acikladi.....Dun Erhanin konusunda haydi gercekleri acikla dedigim konu buydu....Arkadasimiz buyuk bir hevesle kirmizi bir gtc bakiyor ve hemen audisini yani yine yere gore sigdiramadaigi ve opel olmayan bir aracini satip OPEL alacak....Artik bu saatten sonra Gokhanima burdan Opel hakkinda sallama fasli bitmistir.....Kendisi de bunu net bir sekilde ifade etsin de biz de daha fazla uzerine gitmek zorunda kalmayalaim.....Degil mi GOKHANİM??????? urock
              böyle bir durum ve isteğim olduğu takdirde gerekirse farkı ben öderim demiştin sanırım bunu bütün forum okumuştu hadi ben ondan geçtim uygun gtc bile bulamadın buna ne demeli?
              F30 Sport+

Yorum

Gokhanim burda gercekleri acikla bakalim sana en donanimli ve en yuksek motorlu astra gtc icin Turkiyedeki en uygun fiyati kim buldu??????????? hatta bu fiyata ben bile dusunurum dedim mi???????Dedim...sen bana ne dedin abi ben. O gucte bir araba istemiyorum....Eeeee sonrasinda 1.4 140 lik kirmizi panaoromik cam tavanli ve 19 jantli arac icin enim buldugum fiyatla senin ki arasinda cok fark cikmayinca ben burdan hallederim dedin mi????? dedin. ..EEEEEEE DOSTLAR SOYLER MİSİNİZ , BİR İNSAN KARDESİNE DAHA FAZLA NE YAPABİLİR????????????

Yorum

ben anlamam ben verdiğin sözü bilirim
                  F30 Sport+

Yorum

Bu arada Gokhanim bir seyi daha ispatladin bunun icin ayrica tesekkur ederim..Ben sana bu araba ilk ciktiginda tam senli dedigimde yok ya bir daha astra turevi bir opele hayatta binmem demisdin....Benim seninle ilgili konuda ne kadar ongorulu oldugumu ispatladin ya ne kadar etsekkur etsem azdir.....Bu arada ben alabailecgim en dusuk miktari alacagima kendime aliyormus gibi pazarlik yapacagima soz verdim ve de yaptim...Ama hicbir zaman aradaki farki odeyecegim demedim deseydim sonuna kadar arkasinda dururdum !!!!! bir digerr noktada arada fark yok ki odensin!!!!! hatta benim aldigim fiyatla senin ki ayni!!!!! ha Audi ile diyorsan da nerdeyse kafa kafaya !!!!! yani Bu konuda sen biraz bundan onceki deiklerini unutturup ben boyle dememistime getirmeye calisiyorsun ama yemezler kocum.... muhaha muhaha muhaha

Yorum

benim astra gtc demek: kırmızı cam tavan 1.4 19 jant demek... kırmızıyı görmemiştim eskiden siyah gtc yi beyazı bedava verseler yinede almam..
                      F30 Sport+

Yorum

Aynen siyahı, beyazı hatta sarısı bu aracı hiç ama hiç göstermiyor ama kırmızı sanki bu GTC için yapılmış br renk

Ben de hasta oldum kırmızı GTC'ye, imkanım olsa 1dk durmam sipariş vermek için

Yorum

İşleniyor...
                        X