astra dizel kullanan varmı performansı ve yakıt tüketimi nasıl ? 60000 fıyat verıyorlar bu kadar cosmo dizele . çok geldi bana ederi varmı o kadar ya
Kalkış performansı çok düşük abi 1.3 lerin ama 2. viteste Max. torku verirken gaza yüklendiğinde patinaja düştüğü bile söyleniyor.
CDTI 90 HP + Chip ile 120 Bg Yapar Rahatlarsın Bence.
Yakıtı çok makul. Uzun yolda 4,1 Lt/100 Km (Manuel) Ortalama Gören var , Astra H ile. Astra J ile diyelim ki en fazla 4,5 Lt/100 Km Olur Bu (Manuel).
çoğu şehir efsanesi sanırım ama ben ş.i 5.9 ortalama ile kullanıyorum ha öyle kasmıyorum az yaksın gibi üstüne sürat bile yapıyorum yalnız benim aracım chipli stok astra ne yakıyo derseniz 6.5 ortalaması vardı daha önce araç stok 95 hp chip 125 hp
Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre
çoğu şehir efsanesi sanırım ama ben ş.i 5.9 ortalama ile kullanıyorum ha öyle kasmıyorum az yaksın gibi üstüne sürat bile yapıyorum yalnız benim aracım chipli stok astra ne yakıyo derseniz 6.5 ortalaması vardı daha önce araç stok 95 hp chip 125 hp
Okuduysanız 4,1 Lt Astra H Şehir Dışı diyorum. 1,3 CDTI , Bir şey eklemeyi unutmuşum , 6. Viteste 90 Km/h Sabit Hızda , Düz yolda , Anlık 2,9 Lt/100Km. , Ortalamayı da 4,1 Lt ye düşürmüş
Çok az yakıyor , çok iyi , Corsa CDTI yı düşünemiyorum.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum