Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Showroom'dan ilk GTC fotoğrafları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Showroom'dan ilk GTC fotoğrafları...

Bir iş için uğradığım Arkas Çengelköy showroom'da tesadüfen yeni GTC'ye rastladım, TIR'dan ineli daha iki gün oldu dediler.

Tasarımına diyecek yok, ancak siyah renk aracın tüm güzelliğini örtmüş maalesef.
    Opel de bunun farkında olsa gerek ki lansmanlarda ve basın kitlerinde ağırlıklı olarak göz alıcı kırmızı ve sarı renkleri kullanmış.

Fazla vaktim olmadığı için araca hızlıca bir göz attım, koltukların şekli, döşemeleri ve yan desteklerini gayet başarılı buldum.
    Tek donanım seviyesi olarak gelen Sport'da Bi-xenon AFL opsiyonel, ama ilginç bir şekilde standart halojen farları da Corsa'nın AFL'sinde olduğu gibi mercekli yapmışlar.
    Araçtaki 18" jantların tasarımı fazla klasik idi, daha sportif görünümlü 19" ve 20" jantlar aracı çok daha çekici gösterecektir.
    Tüm GTC'ler alçaltılmış spor şasi ile geliyor ama o bile bana göre yerden fazla yüksek, tekerlek-çamurluk araları yine de fazla açık.
    Belki 19-20'ler göz yanılgısı yaratarak çamurlukları daha dolu gösterebilir.
    Marşpiyerlerin yüksekliğini azaltmak için ise mutlaka bodykit ister diye düşünüyorum...

Ynt: Showroom'dan ilk GTC fotoğrafları...

Evet bede geçen hafta Beyaz rengi görmüştüm ve hala mumları üzerindeydi

Siyah gerçektende aracı göstermemiş Beyaz daha belirgin olarak yenilikler gözüküyordu

Paylaşım için Teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok güzel duruyor.maşallah maşallah.fiyat konusunda ne kadar dediler

Yorum

Bayiye sabahın köründe gittiğim için satış temsilcileri henüz yerlerine yerleşememişlerdi, fiyat soracak ortam olmadı, kendi kendime inceledim, fotoğraf çektim, çıktım

Yorum

En azından film cam + coil over + dışa çıkıntılı 20 '' jant ile bile acaip değişir. Paylaşım için teşekkürler.

Yorum

Rica ederim

Tercih meselesi tabii, ama ben film koymam, orijinal karartılmış yan+arka camları tercih ederim.
            Jantlarda da yine fabrikanın opsiyon olarak sunduğu en büyük ve en çarpıcı tasarımlı jant hangisi ise onunla idare (!) ederim
            Yani kısaca orijinal takıntılıyım

Yorum

Zaten çok güzel bir 20'' jant opsiyonu da var aslında dediğiniz gibi de güzel olur.

Yorum

Bu jantlar, bu renk ve bu bodykit ile birşeye benzedi

Bu arada, resmi Almanya sitesindeki konfigüratörde oluşturdum,
                Üzerindeki OPC-Line bodykit opsiyonu yakın zamana kadar Almanya'da bile mevcut değildi, yeni eklemişler.

Burada ise opsiyon listesinde adı henüz geçmiyor maalesef.
                Aracı bu şekilde getirtmek için Özcan Keklik'den aldığım sözü devreye sokmam gerekecek sanırım cool

Yorum

Body kit çok fena olmuş..!

Bir de fuara gelenin üzerinde ki jantları görmüşmüydünüz Serdar Bey? Lansman modelindeki yani?

Yorum

siyahta beyazda boğmuş malesef arabanın tüm güzelliklerini. şu jantlarda tam fiyasko açıkcası.
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
                      Body kit çok fena olmuş..!

Bir de fuara gelenin üzerinde ki jantları görmüşmüydünüz Serdar Bey? Lansman modelindeki yani?
                      Görmem mi, bizzat fotoğraflarını çekmiştim, hâtta şimdi arşivime de göz attım, bulabilseydim koyacaktım.
                      Aslında bu 20'ler de o jantlara çok benziyor, sadece üretim ve kullanım kolaylığı bağlamında biraz normalize edilmiş hali.

Yorum

bakin iste kirmizi yine kendini gosteriyor.

acaba kirmizi astra GTC'ye mi gecsem?

Yorum

5 kapı GTC olacak mı acaba
                          yada başka bir seri mi acaba şimdi farkettim tampon GTC değil GTC Paris tamponuymuş

InsigniaTEAM

Yorum

Almanya'da "Edition Sport" adı altında satılan yeni bir model var, bu tampon onda standart olarak geliyor. Aynı tampon bir süredir İngiltere'de Vauxhall tarafından belirli modellerde sunuluyordu. Aslında bu tamponun 5 kapı GSI ile piyasaya çıkmasını bekliyordum ama GSI'dan hâlâ ses yok maalesef...

Yorum

dort kapıdan ahım sahım farkı yok sankı gercı sıyah dıye de olabılr

Yorum

İşleniyor...
                              X