Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra j 1.6 turbo chip tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra j 1.6 turbo chip tuning

Barbaros insignialara bizim siteye özel fiyat 700 TL'ye yapıyor. Astrada buna yakın bir rakamdır tahminimce...

Yorum

ortalama turbolu bı aracda kac hp alabılıyor sadece chıp ıle tork artısıda oluyor degılmı dogal olarak

Yorum

30-40 hb alıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

astralara ne kadara yaparkı ben yarın ankaradakı yerını bulabılıursem bır soruyum ilginiz icin tesekkurler

Yorum

ben bir süre önce pschiptuning in websitesini bulabiliyordum, o sayfada ankara bayisinin iletişim numarası vs yazıyordu.. şu an bu firma ile ilgili bilgi bulamıyorum internette hala çalışmaya devam ediyorlar mı? bir de Barbaros bey ile görüşürken forum ismini mi vermem lazım indirim için ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basileus
              ben bir süre önce pschiptuning in websitesini bulabiliyordum, o sayfada ankara bayisinin iletişim numarası vs yazıyordu.. şu an bu firma ile ilgili bilgi bulamıyorum internette hala çalışmaya devam ediyorlar mı? bir de Barbaros bey ile görüşürken forum ismini mi vermem lazım indirim için ?
              Forumun ismini verin yardımcı olacaktır size..

Yorum

cihplemek için 1.6 t astrası olmayanlara satlık astram vardır)))
                F30 Sport+

Yorum

sen chipleyen birileri ile tanıştın mı hiç gökhan astra j yi?

Yorum

almanyadan online sipariş ile parçalarını getirtirseniz 360 hplik astra j 1.6t yapıldı eds tuning
                    A Car blog about new auto, review, news from the auto industry and pictures from the Car of the world

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basileus
                      sen chipleyen birileri ile tanıştın mı hiç gökhan astra j yi?
                      hayır
                      F30 Sport+

Yorum

Astra 1.4 Turbom var bugün superchip uygulaması yapıldı 15hp ve 33Nm Tork verdi kapalı kutu bmc hava filtresi ve sprintboaster 3lü kombinasyon ile aracın son hali 161hp 1.6T için 30hp 50Tork dediler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_34
                          Astra 1.4 Turbom var bugün superchip uygulaması yapıldı 15hp ve 33Nm Tork verdi kapalı kutu bmc hava filtresi ve sprintboaster 3lü kombinasyon ile aracın son hali 161hp 1.6T için 30hp 50Tork dediler.
                          hoşgeldiniz, öncelikle aşağıdaki linkten kendinizi tanıtırsanız seviniriz
                          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                            almanyadan online sipariş ile parçalarını getirtirseniz 360 hplik astra j 1.6t yapıldı eds tuning
                            A Car blog about new auto, review, news from the auto industry and pictures from the Car of the world
                            Onat'cim bu ne ya nasıl yapmışlar bizim arabalarda olur o zaman 360 hp Volkan duymasın.

Yorum

Bizim 1.4 turbolara çok zarar olurmu acaba? Sprint booster + chip şeklinde....

1.6 turbo gibi gider bence.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                                Bizim 1.4 turbolara çok zarar olurmu acaba? Sprint booster + chip şeklinde....

1.6 turbo gibi gider bence.
                                Eger 0-100u 1-1,5u saniye azaltcaksa bende yaptirmayi dusunuyorum
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X