Tam eski kasa GTC almayı düşünürken yapılır mı bu yaw, olsun bu J kasa hiç güzel olmamaış zaten en güzeli H kasa
h kasa bence de tam bir coupe ya araç çok seksiydi 1.6 turbosunu alacaksın, daha araba istemezsin ya, ya da twin top 180 bg, her ikisinin de gideri büyük
Aracı canlıda birçok kez gördüm ama ben ön ızgarasını hiç beğenmedim.spor arabada logonun olduğu ızgara o kadar küçük olmamalı bence...
ama yandan ve özellikle arkadan çok güzel duruyor...ama keske normal astra ızgarası koysalardıda bu halini sunmasalardı...
Aracı canlıda birçok kez gördüm ama ben ön ızgarasını hiç beğenmedim.spor arabada logonun olduğu ızgara o kadar küçük olmamalı bence...
ama yandan ve özellikle arkadan çok güzel duruyor...ama keske normal astra ızgarası koysalardıda bu halini sunmasalardı...
Sciroccoya rakip olacak bir araç olmamış bence .fakat opc versiyonu mükemmel opc versiyonuna rakip tanımam .Cok yüksek duruyor araç kişisel görüşüm biraz Daha yassı bir görünüm verilseydi mükemmel olurdu
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum