Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra GTC Resmi Fotoğraflar + Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra GTC Resmi Fotoğraflar + Fiyat Listesi

Gelsinde şöyle bir test edelim.........
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Tam eski kasa GTC almayı düşünürken yapılır mı bu yaw, olsun bu J kasa hiç güzel olmamaış zaten en güzeli H kasa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
        Tam eski kasa GTC almayı düşünürken yapılır mı bu yaw, olsun bu J kasa hiç güzel olmamaış zaten en güzeli H kasa
        h kasa bence de tam bir coupe ya araç çok seksiydi 1.6 turbosunu alacaksın, daha araba istemezsin ya, ya da twin top 180 bg, her ikisinin de gideri büyük

Yorum

Astra la vista Baby!
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Aracı canlıda birçok kez gördüm ama ben ön ızgarasını hiç beğenmedim.spor arabada logonun olduğu ızgara o kadar küçük olmamalı bence...
            ama yandan ve özellikle arkadan çok güzel duruyor...ama keske normal astra ızgarası koysalardıda bu halini sunmasalardı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NECATİ EKİZ
              Aracı canlıda birçok kez gördüm ama ben ön ızgarasını hiç beğenmedim.spor arabada logonun olduğu ızgara o kadar küçük olmamalı bence...
              ama yandan ve özellikle arkadan çok güzel duruyor...ama keske normal astra ızgarası koysalardıda bu halini sunmasalardı...
              +0953809t48309581342095813429
              F30 Sport+

Yorum

Sciroccoya rakip olacak bir araç olmamış bence .fakat opc versiyonu mükemmel opc versiyonuna rakip tanımam .Cok yüksek duruyor araç kişisel görüşüm biraz Daha yassı bir görünüm verilseydi mükemmel olurdu
                2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

OPC olsun da yüksek olsun hatta üstüne bi kat daha atsınlar muhaha muhaha muhaha
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                  X