Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRA J'Cİ, KAÇ KİŞİ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ASTRA J'Cİ, KAÇ KİŞİ???

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    Corail : opel tovbeni geri aliyorsun galiba

bu arada orjinallikten de vazgeçmeyeceğim gibi
    cd500 düşünüyorum.. alıştık bi kere ya dvd800 e

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
      benim araç 1.6 t 180hp ve otomatik şuan şehir içi 11.5-12lt civarı yakıyorum ki bu tüketim hep kısa mesafe ve dur kalklı ,kısa mesafeden kastım baya kısa 3-4 km gideceğim yerlerin uzaklığı .uzun yolda ise 90-100km sabit hızla 6.5-7lt yi görüyorum siz bu değerlerden 1.4 t otomatiğin yaklaşık ne kadar yakabileceğini düşüne bilirsiniz ki 1.4 benim araçtan daha hafif.
      bu değerleriniz bahsettiğiniz parkur ve AT6 şanzuma 1.6 T 180 ps için oldukça iyi değerler bence..

Yorum

Dengeli kullanilirsa insigniada da ayni degerler yakalaniyor.
        CC ile 90 km/h sabit. 6.2-6.5 Litre yakiyor.
        110 ile 7 litre civari.

Tek sorun 90 km sabit gidememek
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
          Dengeli kullanilirsa insigniada da ayni degerler yakalaniyor.
          CC ile 90 km/h sabit. 6.2-6.5 Litre yakiyor.
          110 ile 7 litre civari.

Tek sorun 90 km sabit gidememek
          yanlız siz manuel vitesle yakalıyorsunuz bu değerleri ben otomatikle
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

bir de şehir içi..
            bugün 1.4 tsi 122 ps golf kullandım.. yaklaşık 16 dakika test turuna çıktım.. parkur,3/5 i şehir içi kalanı otoban,bağlantı yolu vs. otobanda 180 km sürate çıktım.. dur kalk.. pek çok kez dip gaz hızlanma vs. vs. yani hiç kasmadan delicesine kullanma..
            kullandığım araç düz vites.. parkur ortalaması 8,3 lt..
            inanamadım.. bn 9,5 - 10 lt bekliyordum..
            daha öncesinde başka bir arkadaşın golf tsi 122 ps dsg sinde 9,00 lt üzeri ortalama görmüştüm ama o genel ortalamaya aitti.. kullanıcısı bayan olduğu için sırf şehir içi takılıyordu sanırım
            bu arada golf gerçekten güzel araç.. çok sessiz ve konforlu geldi bana.. rahat ve yumuşak bir araba.. ayrıca 0-100 ü de tatminkar hatta beklediğimden öte geldi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
              bir de şehir içi..
              bugün 1.4 tsi 122 ps golf kullandım.. yaklaşık 16 dakika test turuna çıktım.. parkur,3/5 i şehir içi kalanı otoban,bağlantı yolu vs. otobanda 180 km sürate çıktım.. dur kalk.. pek çok kez dip gaz hızlanma vs. vs. yani hiç kasmadan delicesine kullanma..
              kullandığım araç düz vites.. parkur ortalaması 8,3 lt..
              inanamadım.. bn 9,5 - 10 lt bekliyordum..
              daha öncesinde başka bir arkadaşın golf tsi 122 ps dsg sinde 9,00 lt üzeri ortalama görmüştüm ama o genel ortalamaya aitti.. kullanıcısı bayan olduğu için sırf şehir içi takılıyordu sanırım
              bu arada golf gerçekten güzel araç.. çok sessiz ve konforlu geldi bana.. rahat ve yumuşak bir araba.. ayrıca 0-100 ü de tatminkar hatta beklediğimden öte geldi..
              yanlız astranın sport donanımı neredeyse golf ün higline donanımı kadar dolu, fiyat oranlamasına bakarsanız vw çok fazla paraya çok daha az donanım veriyor.

Yorum

o sebeple Astra NG ya..
                bu arada benim cosmo insignia sert kalıyordu golf e nazaran.. astra umarım daha yumuşaktır? jantlar 17 bu bir nebze fayda olacaktır ama genel karakter olarak nasıl?

Yorum

DSG olacaksa Passat veya Golf
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

1.4 140 hp turbo için detaylı yakıt tüketim değerleri opelsizasla.com da Drwaverunner takma adlı Hüsnü arkadaşımız tarafından verildi.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                    35GB5825  A Rh+

Yorum

o sebeple Astra NG ya..
                      bu arada benim cosmo insignia sert kalıyordu golf e nazaran.. astra umarım daha yumuşaktır? jantlar 17 bu bir nebze fayda olacaktır ama genel karakter olarak nasıl?
                      insigniaya nazaran biraz daha yumuşak ama yinede sportif bir sürüş için baya sert, lastik havasını 32 yaptığımda baya yumuşak bir sürüş sunuyor.

Yorum

bu arada cd 500 seçeneği ile turn push gelmiyor sanırım?
                        bir de ikinci el ilanlarına baktım 1.4 T olarak çok fazla ilan yok.. genelde 1.6 lar satılığa çıkmış ve 1.3 cdti lar var..
                        40 tane 1.4 T ilanı var..
                        sadece 30 tane 1.6 sport ilanı var.. 22 tane 1.6 cosmo var.. saymadım ama yine 20-30 kadar da 1.6 enjoy,enjoy plus vardır..
                        20 tane de 1.6 T var satılık..

Yorum

bu arada cd 500 seçeneği ile turn push gelmiyor sanırım?
                          bir de ikinci el ilanlarına baktım 1.4 T olarak çok fazla ilan yok.. genelde 1.6 lar satılığa çıkmış ve 1.3 cdti lar var..
                          40 tane 1.4 T ilanı var..
                          sadece 30 tane 1.6 sport ilanı var.. 22 tane 1.6 cosmo var.. saymadım ama yine 20-30 kadar da 1.6 enjoy,enjoy plus vardır..
                          20 tane de 1.6 T var satılık..
                          1.6 düz motor çok yakmasına rağmen istenen performansı vermiyor o yüzden çok tur ,1.4t hem az yakıp hem performans sunduğu için alan insanlar pek satmak istemiyorlar.1.6t yi alanlar benim gibi zaten yakacağını bildiğinden pek önemsemiyor sadece performansını düşünüyor o yüzden o da çok yok ikinci elde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                            1.4 140 hp turbo için detaylı yakıt tüketim değerleri opelsizasla.com da Drwaverunner takma adlı Hüsnü arkadaşımız tarafından verildi.
                            evet onu okudum genel ortalama olarak 8,19 lt vermiş kendisi.
                            ancak ben daha farklı kullanıcıların da tüketim değerlerini öğrenmek isterim..

Yorum

herkes susmuş?
                              F30 Sport+

Yorum

herkese merhabalar, ben 6. yım sanırım 1.6 t cosmo düz vites kullanıyorum. Gayet memnunum şimdilik.. ankara içi 10.5 litre tüketimim var, şehir dışı 6.5 lt.

Yorum

İşleniyor...
                                X