Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRA SPORT TOURER TÜRKİYEDE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ASTRA SPORT TOURER TÜRKİYEDE

Bugün İzmir limanında yüzlerce Opel araç vardı ve içlerinde ilk defa astra sport tourer gördüm.Yakında bayilere ulaşır bu araç

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Ynt: ASTRA SPORT TOURER TÜRKİYEDE

Güzel haber bekleyenler için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İnsignia yokmuydu abi rolleyes

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Olmazmı yüzlerce
        Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        İnsignia yokmuydu abi rolleyes

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

acaba içlerinde Gümüş Gri Cosmo + sunroof + 19''jant + DVD 800 + Flexride varmıdır rolleyes

Yorum

vardır vardır

Yorum

abi sen sahipsin bana en iyi sen yardımcı olursun.. ben 19'' jantı çok istiyorum, gerçekten bu araçlara şahane yakışıyor rolleyes ama yolları burada darmadağın etti belediye çarşı berbat bağlantı yollarına geçişlerdeki dökülen asfaltlar rezalet tümsek gibi resmen hızlı girdiğin an sarsar aracı...
              19 jantta aracın içerisinde yoldaki bozuklukları 18'' e göre daha mı fazla hissediyosun? bu konuda artıları eksileri neler bahsedebilirmisin bana zana zahmet abim?..
              hep tereddütteyim 19'' alıp almakla almamakta :/

Yorum

Bence 19 jant alma. Görüntüsü güzel ama

1) 18 bile Türkiye yollarına fazla iken 19 inch ile yolu çok fazla hissedersin.
                2) Jantın bozulma ihtimali fazla.
                3) 17-18 janta göre lastik seçenekleri daha az ve daha pahalı.
                4) Ayrıca bu değişim için başlangıçta cebinden bayağa bir para çıkarman gerekecek.
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İstanbulda 2009 Nisan 15 ten beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım tek sorun araç üzerinde gelen Dunlop lastikler çok sert olduğu için asfalt sesi ve uğultu yapıyor kışlık lastikler daha sessiz flexi olduğu için toure modunda 18 gibi oluyor ama alışıyorsunuz diğer bir taraftan jantlar temizken çok dikkat çekiyor ve aracı dolgun gösteriyor dahası İstanbula gel test ettireyim böyle anlatılmıyor yaşanması gereken bir olay.

Yorum

abim 19'' jantı bu aracı aldığım zaman son anda vazgeçtim.. daha doğrusu vazgeçirildim :/ satıştaki arkadaş 19 jantla Malatya da çok kez jant eğersin dedi yazık olur verdiğin parayada arabayada için acır dedi çok düşkün olduğumu biliyor araca vazgeçtim standart jant olsun napalım dedim.. hevesim kursağımda kaldı.. zaten 19'' jant olsun olmasın Flexride bu kez kesin olacak.. ama yinede yollara güvenemiyorum, şimdiye kadar bu jantla hiç sıkıntı yaşamadım inşallah bundan sonra da yaşamam..
                    işin bir diğer tarafı, henüz Malatya da hiç 19'' jantlı İnsignia görmedim, ama dediğin gibi, aracı okadar dolgun o kadar kalıplı gösteriyorki rolleyes dikkat çekmemesi mümkün değil burda arabayı yıkayıp o jantla trafiğe çıksam, veya araç park halinde biyerde falan dursa tamam daha, akıllara zarar
                    abim 41 kere maşallah, güle güle kullan Allah kaza bela vermesin, senin aracın fotolarda öyle bi duruyorki yeminederim hayranlıkla bakıyorum.. sunroof ve 19 jant bu arabada tek hayalim 20'' de gözüm yok..
                    şimdi sana bir sorayım istedim, en sağlıklı bilgiyi Fatih abiden alırım dedim.. öyle de oldu çok teşekkürler abi üstümden yük kalktı kafamda bi soru işareti kalmadı.. sanırım bu hayalim bi süre gerçekleşmeyecek yine Gökhan abi de gereken bilgileri vermiş, çok teşekkür ediyorum.
                    kısmet abim bende İstanbul a gelmeyi çok istiyorum sizinle tanışmak sohbet etmek.. inşallah bigün o da olur.. tekrar teşekkürler

Yorum

Abi bence sen 19" almazsan yine mutlu olamazsın şu haline bak Daha da almam diyorsun ya anlam veremiyorum
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Konu acılmıs birkaç resimde benden olsun

Yorum

harika görünüyor ) valla bu İnsignia Sports Tourer hariç piyasadaki diğer tüm ST leri siler süpürür bi çıksın, çok güzel bi tasarımı var hiho

Yorum

Gelen Astra St lar siyah tı çok hoş görünüyordu.Başka renkeleri de varmıştır ama ben siyahlarını gördüm

35GB5825  A Rh+

Yorum

Astra 19" jantlarını İnsignia'ya takabilsek nasıl olur acaba?
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                              X