maşallah aracınız güzel Allah kaza bela vermesin. Yalnız sol arka çamurluk ta boya mı var ?
Evet sürtme boyası var çizilmişti
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
Rabbim kaza bele göstermesin inşallah.
Ben Astrayı yolladım İnsigniaya geçtim, forumu da terketmedim ama yine silinmiş üyelikler, yeniden üye olmaz zor zanaat yahu
Rabbim kaza bele göstermesin inşallah.
Ben Astrayı yolladım İnsigniaya geçtim, forumu da terketmedim ama yine silinmiş üyelikler, yeniden üye olmaz zor zanaat yahu
Hayırlı olsun kardeşim
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
Bugün jant işini hallettim uzun süren araştirmalar sonucu hem bütçeme uygun hemde aracima uygun en hoş janti aldigimi düşünüyorum. Sihay opc jantlari seviyordum ama 17 almazdim 18 olunca bide lastik masrafi olacakti ustune birde konfordan ödün verecektim dertsiz basima dert açacaktim
2 ay kadar bir beklemeden sonra bir arkadasimin letgo dan bulduğu ilan sonrasinda jantlarima kavuştum jant lastik takim halinde 900 TL ye maal oldu lastiklerin durumu oldukça iyi 25-30 bin km yaptigini başka bir lastikcide taktirarak ogrendim uzerindeki ipler dahi duruyor. Kendi lastiklerim ve sac jantim da bosa cikti sac jantima kislik lastiklerimi takacagim 2011 uretimi jantin uzerindeki lastikler ama simdilik kullanacagim turanza dan sonra goodeyer lastik daha iyi gibi geldi sac jantta turanza mevcuttu
Teşekkür ederim özdemir abi bir ulaş abi jantı değil ama idare edeceğiz
Önceleri hiç kullanmiyordum neredeyse sonra sonra acildik
Yorum