Merhabalar. Şu soru kafamı çok kurcalıyor. Gayet çekici bir dizayn ve fena olmayacak bir donanım. Ortalıkta şimdiye kadar gördüğüm yeni Astra 5i geçmemiştir. Bunun sebebini çok merak ediyorum. Bu model neden tutulmadı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Astra Neden Tutulmadı ?
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Astra Neden Tutulmadı ?
piyasaya yeni giren bir araç eski kasasının da çok tutulduğunu düşünürsek astrasını seven bir çok kullanıcının aracını yenisiyle değiştirmesi biraz azman alıcak heralde birde arkası biraz ufak sanki[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
-
Orjinal yazı sahibi: PowerMerhabalar. Şu soru kafamı çok kurcalıyor. Gayet çekici bir dizayn ve fena olmayacak bir donanım. Ortalıkta şimdiye kadar gördüğüm yeni Astra 5i geçmemiştir. Bunun sebebini çok merak ediyorum. Bu model neden tutulmadı ?İnsiqnia dan daha fazla diyebilirim.. Ne zaman çarşıya qitsem en az 10 tane değişik Yeni Astra qörüyorum
trafiktede çok şık qörünüyor qerçekten ben burdayım diyor araba.. Hele sunrooflu beyaz cosmoları :P
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
2 hafta önce bayide bi siyah edition birde füme astra sport vardı aynı hafta içinde satılmıştı. 4 qün öncede qri cosmo vardı oda verilmiş ve dahada 3 tane sipariş olduğu söylendi.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: PowerMerhabalar. Şu soru kafamı çok kurcalıyor. Gayet çekici bir dizayn ve fena olmayacak bir donanım. Ortalıkta şimdiye kadar gördüğüm yeni Astra 5i geçmemiştir. Bunun sebebini çok merak ediyorum. Bu model neden tutulmadı ?İnsiqnia dan daha fazla diyebilirim.. Ne zaman çarşıya qitsem en az 10 tane değişik Yeni Astra qörüyorum
trafiktede çok şık qörünüyor qerçekten ben burdayım diyor araba.. Hele sunrooflu beyaz cosmoları :P
Yorum
Yorum