Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rengi bir seçemedik!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• rengi bir seçemedik!!

arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi kırmızı astra j alıcaktım fakat annem çok göze çarpar o kadar belli olmasın diyor onun için kırmızıdan vazgeçiyoruz ve üç renk arasında kaldık asteroid gri-neptün mavi ve siyah. daha çok asteroid gri ve mavi arasında kaldık araç filo indirimi olucak yani gelicek partiden olması lazımmış. sport+still paket olucak sizce hangi renk ikinci elde daha iyi gider ve göze hoş gelir.Akşamları aslında yıkanınca siyah da çok güzel duruyor
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: rengi bir seçemedik!!

Ben griyi sevmiyorum bana göre hatları tam olarak göstermiyor ama çizik ve kiri göstermemesi nedeniyle yaşadığınız yere bağlı olarak tercih edilebilir diğer yandan mavi bana göre astraya en çok yakışan renk ben olsam maviyi alırdım

Yorum

Siyahın tozuyla uğraşmak çok zor, bence içlerinden gri en iyisi hem ikinci eli daha iyi gibi sanki

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

neptün mavi

Yorum

Şöyle söyleyeyim, Astra'm ve ilk İnsignia'm siyahtı ve en çok kaza bu siyah arabalarda başıma geldi ve özellikle de geceleri. 2 aracıma toplam da en az abartısız 8-10 kere çarpmışlardır. Astra'da 2 kere yanlardan çarptılar paralel giderken. Sol kapıma bir Corsa ve sağ kapıma da bir motorlu kurye girdi. İnsigniam'da sanırım 3-4 kere arkadan çarptılar. Biri Şahin'di dağılmıştı yazık biri taksiydi... Falan falan... Neden anlatıyorum onu merak ediyorsunuz. Demem o ki siyah renk trafikte pek belli olmuyor, göze batmıyor, özellikle de geceleri. Resmen görünmez oluyor. Bu da milletin sizi farketmeyip gelip gelip ufak tefek çarpmasına sürtmesine neden oluyor. Yaşınız da genç bence siyahtan uzak durun. Hem bakımı zor (matlaşıyor) hem temizliği zor hem de çok kazaya karışırsınız. Eşimin Fiesta'sı bordoydu bir defa geri geri gelip önden çarptılar. Şimdiki arabam teknik gri, şeytan kulağına kurşun şimdilik bir şey yok. Sadece bir defa sıkışık trafikte bir bayan arkadan çarptı ama o da makyaj yapıyordu sanırım frene basmayı unuttu. Gri rengin de bakımı kolay. Kiri pek belli etmiyor.

Sonuç, daha önceki yazınızda da kırmızı seçmiştim ve ısrarla tavsiye ederim. Ama o olmuyorsa maviyi tavsiye ederim. Siyah ya da gri gibi renkler yaşınıza pek uymaz, siz kullanacaksanız.

Selamlar.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Koyu renklerden uzak durmak lazım bence. beyaz, gri vs iyidir, trend o yönde zaten. metalik grilerin (özellikle gümüş tonlarının) dezavantajı şudur; tonu tutturmak zordur, mesela kapıyı sürttünüz boyattınız, gündüz tonu tuttu gibi görünür, gece kabak gibi belli olur, veya tam tersi. titizseniz beyaz iyidir çizik vs açısından
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Beyazdan şaşmayın bencede

Yorum

Bence kırmızı çok yakışıklı ama özellikle anneniz de kullancaksa bu kadar dikkaat çekmese iyi olur.

Onun dışında ben saydığınız renkleri çok sevmiyorum, siyah GTC'm olmuştu bakımı beni deli etmişti. Gri astraya yakışmıyor bence, çok sıradan gösteriyor, neptün mavi ise bir garip renk. Araç sanik sürekli kirli ve puslu gibi duruyor.

Bu durumda kırmızı olmaz ise beyaz olur

Yorum

Asteroid gri...

Yorum

Gece en zor görünen rengin kırmızı olduğunu biliyorum.Siyahtan daha zor görünüyormuş.Belgesel yalancısıyım .
                    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
                      Gece en zor görünen rengin kırmızı olduğunu biliyorum.Siyahtan daha zor görünüyormuş.Belgesel yalancısıyım .
                      İmzanızda "Infinity kapaklar" diye bir şey gördüm, o nedir? Aracınıza sonradan ses sistemi takıp kapakları Infinity mi yaptınız?
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

arkadaşlar malum alıcağımız araç 1.6 136 beygir fakat arkada sadece cdti yazmasını beğemiyorum mesela yan sinyal aynalarının altına biturbo yazısı yada turbo yazısı yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl durur yada direk arkaya cdti altına mı yapıştırsam. bundan yaklaşık 2 sene önce komşuda quattro a6 vardı ve yan sinyal altında quattro yazıyordu ordan aklımda kalmıştı bende bu şekil düşünüyorum sizce nasıl fikir
                        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

İşleniyor...
                        X