Ynt: Opel Astra 111. yıl 2011 Model aracım İiçin Tavan Bagaj Çıtasının Kapağı Kırıldı
Yukarı doğru kalkarak açılan kapaklardan bahsediyorsanız, yani bagajın ayaklarının gireceği yerlerin 4 adet kapaktan, onlar benim aracımda da kırılmıştı. Otoyıkamacı sağolsun diplerine diplerine basınçlı suyu sıkınca yaprak gibi fırlamıştı bir tanesi. Çok aramıştım o yıllarda bulamamıştım. Servis komple satıldığını söyleyip dillere destan olacak bir fiyat söylemişti
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Ynt: Opel Astra 111. yıl 2011 Model aracım İiçin Tavan Bagaj Çıtasının Kapağı Kırıldı
Evet tamda Ondan Bahsediyorum Banada Aynı Şekilde Söyledilerde Servisten Bulabilirmiyim Çıkma acaba?
Benimkide Otoyıkamada Kırıldı yarısı bende komple çıkardım.
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Yukarı doğru kalkarak açılan kapaklardan bahsediyorsanız, yani bagajın ayaklarının gireceği yerlerin 4 adet kapaktan, onlar benim aracımda da kırılmıştı. Otoyıkamacı sağolsun diplerine diplerine basınçlı suyu sıkınca yaprak gibi fırlamıştı bir tanesi. Çok aramıştım o yıllarda bulamamıştım. Servis komple satıldığını söyleyip dillere destan olacak bir fiyat söylemişti
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Orjinal yazı sahibi: sefirist
Evet tamda Ondan Bahsediyorum Banada Aynı Şekilde Söyledilerde Servisten Bulabilirmiyim Çıkma acaba?
Benimkide Otoyıkamada Kırıldı yarısı bende komple çıkardım.
Orjinal yazı sahibi: Flesius
Ben 2008'de bulamamıştım Ama aradan geçti 6 sene artık parçalar daha kolay bulunuyor, yani mutlaka bulursunuz bence. Kazalı araçlar var yedieminlerde falan. Onlara üç beş atsanız kapakları dert etmezler diye düşünüyorum. Kocasinan polis karakolunun ordan geçiyorum ben sık sık ve bolca kazalı araç görüyorum. Yolunuz düşerse oraya bi bakın isterseniz. Çıkmacı ya da bu tarz kazalı arabaların olduğu yerler dışında sadece kapak bulmanız zor bence.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Konu ile biraz alakasız olacak ancak şu oto yılama işinde dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü, başınıza gelen olay gibi bir çok hassas plastik parçanın kırılması, çıkması gibi durumlarla karşılaşıldığı gibi kapı ve cam fitillerini bile basınçtan parçalayan oto yıkamacılar karşımıza çıkabiliyor. Bu nedenle yıkama yaptırırken basınçlı su makinalarının basıncını mümkün mertebe kıstırmanızı tavsiye ederim.
Geçen hafta eşim arabayı yıkamacıya bıraktığında telefonunu araçta unutmuş. telefon yok oldu, buharlaştı. Güvenmediğiniz bilmediğiniz yıkamacılarda arabanızı yıkatmayın bile derim.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Orjinal yazı sahibi: kingdragon
Geçen hafta eşim arabayı yıkamacıya bıraktığında telefonunu araçta unutmuş. telefon yok oldu, buharlaştı. Güvenmediğiniz bilmediğiniz yıkamacılarda arabanızı yıkatmayın bile derim.
Geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Geçmiş olsun çok tatsız bir olay.
Geçmiş olsun hangi yıkamacı bu.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Ofis sanat sokağı altındaki, kamera görüntüleri de var bir haltlar karıştırdıkları belli hareketlerinden ama ne yazık ki telefon hiç görünmüyor. Bakalım bulunacak mı. olan benim telefona oldu, eşim el koydu. ben de yeni telefon almak zorunda kaldım.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum