arkadaşlar astra j almaya karar kıldık gibi fakat 1.4 turbo ve 1.6 cdti 136 beygir arasındaki fiyat farkı 10.000 tl aracı aldığımız zaman inş en az 40000 km yol yapıcaz.bu 10.000 tl lik fark çok gibi . 1.4 turbo manuel sport 58.000 tl ye geliyor. dizel ise 68.000.bir de şu var satış danışmanı abi bize 1.6 cdti 110 luk enjoy active de düşünün diyor benzinli yerine bu modeli tercih edin ara hızlanmaları pek farklı değil diyor.sizce ne yapmalıyım yakıt bizim için önemli gibi senelik 22.000 km yol yapacak bu araç bu arada sport paket alırsak still pakette alıcaz heralde sunroff olması için yani 136lık 71 bine 110 luk 66 bine 1.4t 61 e geliyor sizce en mantıklı tercih hangisi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
benzinli mi dizel mi
Collapse
X
-
Ynt: benzinli mi dizel mi
Orjinal yazı sahibi: FacomX1.6 diezeli alin yakit olarak memnun kalirsiniz ve ikinci eli daha degerli olur2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Yorum
-
40.000 KM kullanırız ve yıllık 22.000 KM yol yapacağız demişsiniz, bu yaklaşık 2 yıl eder. 2 yıl kullanıp değiştirmek için bence sıfır araç alınmaz, çok zarar edersiniz. Yerinizde olsam ikinci el bir İnsignia alır paşalar gibi binerim.
Yok illa sıfır almak zorundayım diyorsanız tabi ki dizel alın. Bana sorarsanız yüksek donanım yüksek beygirden iyidir, özellikle sizin gibi çok km yapacak olanlar için, tercihinizi bu şekilde yaparsanız daha iyi olabilir
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Şu arada benzin 4,72 oldu. Az km yapana insignia performansı benzinlisi de can gelir 3 insignia sattım. Bu pahalı yakıtta da hızlı sattım. Dizel aracım var satamıyorum. Araçla alakalı tabiki fakat, belirteyim istedim.
Milletimiz yakıtıda düşünür, fakat gösteriş meraklılığımız da aşırı baskın bir yapıda....CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Flesius40.000 KM kullanırız ve yıllık 22.000 KM yol yapacağız demişsiniz, bu yaklaşık 2 yıl eder. 2 yıl kullanıp değiştirmek için bence sıfır araç alınmaz, çok zarar edersiniz. Yerinizde olsam ikinci el bir İnsignia alır paşalar gibi binerim.
Yok illa sıfır almak zorundayım diyorsanız tabi ki dizel alın. Bana sorarsanız yüksek donanım yüksek beygirden iyidir, özellikle sizin gibi çok km yapacak olanlar için, tercihinizi bu şekilde yaparsanız daha iyi olabilir2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Şu arada benzin 4,72 oldu. Az km yapana insignia performansı benzinlisi de can gelir 3 insignia sattım. Bu pahalı yakıtta da hızlı sattım. Dizel aracım var satamıyorum. Araçla alakalı tabiki fakat, belirteyim istedim.
Milletimiz yakıtıda düşünür, fakat gösteriş meraklılığımız da aşırı baskın bir yapıda....2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaOrjinal yazı sahibi: FacomX1.6 diezeli alin yakit olarak memnun kalirsiniz ve ikinci eli daha degerli olur2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
Yorum