arkadaşlar malum opel 15 bin için 15 ay 0 faiz kampanyası yapıyor. öncelerden 50 bin civarı olan limitim bu kampanyayla birlikte her ay bin tl ödeyerek baya yükseldi. şuan bakmakta olduğum araç 1.6 cdti 136 beygir spor donanım hatchback . aracı neptün mavi yada beyaz düşünüyorum. size sormak istediğim astranın seneye yeni kasası çıkacak fakat ben aracı aldığımda muhtemelen 2-3 sene civarı binmeyi düşünüyorum. 2 sene sonra satarken acaba fazla değer kaybına uğrarmıyım yada siz olsanız 68-69 civarına fakat kampanya olarak bu kampanya gibi olucak çünkü şuan için nakitte çıkılabilecek max rakam 55 bin . hangi aracı tavsiye edersiniz. ikinci elde tutulması ve bu fiyat donaım ve motor olarak sınıfında şuan başka araç göremedim. tavsiyeleriniz nelerdir. aracı benzinli düşünmüyorum çünkü ailede bir tane yakan araç var ve senelik yaklaşık 25.000 km yol yapılacak. renk olarak hangi rengi önerirsiniz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sıfır astra almak mantıkılı mı?
Collapse
X
-
Ynt: Sıfır astra almak mantıkılı mı?
Orjinal yazı sahibi: kingdragonkahverengi-mor benzeri bir renk var o güzel, eğer aracı sokakta bırakmıyorsanız, garajınız varsa2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Yerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yerinizde olsam böyle yaparım.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yerinizde olsam böyle yaparım.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon-o zaman açık bir renk düşünün (gümüş-beyaz vs)
-Bir de devlet baba 1.5 litre üzeri araçları yeni bir ötv giydirecek yakında o yüzden bir miktar zam gelebilir astra 1.6 dizele2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yerinizde olsam böyle yaparım.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yerinizde olsam böyle yaparım.F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: FlesiusYerinizde olsam beklerim. İlla yeni bir araç istiyorsanız yeni Astra çıkana kadar kullanmak için elden hızlıca çıkarabileceğiniz ve merak ettiğiniz başka bir araç varsa bence onu alın. Bir iki sene kullanır yeni Astra çıkınca değiştirirsiniz. Sıfır faiz kampanyaları bitmez merak etmeyin, sürekli yenisi çıkar. Kaldı ki 55 nakit gayet iyi bir miktar, neden banka kredisi ile desteklemeyi düşünmediğinizi anlayamadım, dini sebepler yoksa.
Yorum
-
Siz de biliyorsunuzdur şunu alacağıma bunu mu alsam veya az daha koyup ötekini alsam gibi düşünceler başlayınca önü alınmıyor Bence Neptün mavisi sport 1.6 dizel astra çok mantıklı bir tercih, tam da kafamdaki arabayı yazmışsınız Sıfır kokusu da bonusu olur bence çok düşünmeyin şimdiden hayırlı olsunSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanSiz de biliyorsunuzdur şunu alacağıma bunu mu alsam veya az daha koyup ötekini alsam gibi düşünceler başlayınca önü alınmıyor Bence Neptün mavisi sport 1.6 dizel astra çok mantıklı bir tercih, tam da kafamdaki arabayı yazmışsınız Sıfır kokusu da bonusu olur bence çok düşünmeyin şimdiden hayırlı olsun2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
Yorum
Yorum