Arkadaşım yolda kalmış araç çalışmıyormuş en stop etmeden önce aşırı titreme varmış en sonunda çalışmış ama araba titriyormuş güç bir gelip gidiyormuş ne olabilir?Herhangi bir arıza ışığı yanmıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Astra J 1.3 cdti acil yardım!
Collapse
X
-
Ynt: Astra J 1.3 cdti acil yardım!
Dizel araca benzin koyması sıkıntı yaratmadı mı enjektör pompa falan haladır duruyo muBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Eskiden bu tip insan hatalarının önlenmesi için benzin pompası ile dizel yakıt pompasının ağız çapları farklı oluyordu. Dahası
yakıt deposu ağızları da farklı çaplarda oluyordu, benzin pompası dizel araç yakıt deposuna girmiyordu.
Tamamen insan hatası tabii ama, pompacıkadar araç sahibinin de kusuru var bence
Yorum
-
Aynı olay aynı araç ile bir yakınımın başına geldi.Diyarbakır çıkışında benzin koyuyor pompacı ve bu halde araç sivereğe kadar (80 km) gidiyor.Şirket bütün hatayı üstüne aldı ve depo temizlendi enjektörleri değişti.Ama servis partikül filtresini atlamış.Daha sonra araç bayılmaya ve her seferinde partikül filtre arızası verince onu da değiştiler.Bayağı pahalı bir parçaymış ama.
Yorum
Yorum