00-03 arası bertone almayı düşünüyorum 1.6-1.8-2.0T-2.2 motorları var.2.0T almaya bütçe el vermiyor 1.6 ve 1.8 arasında kaldık.1.6 100bg 1.8 125bg sizce hangi motor tercih edilmeli kronik sorunları var mıdır? Yakıt durumu nedir? 2001 model bir araç buldum temiz sağ-sol yan çizikten boyalı 20bin tl istiyor değerleri bu mudur satarken zorlanır mıyım.Hepinize şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Astra G Bertone Hakkında Bilgi
Collapse
X
-
Ynt: Astra G Bertone Hakkında Bilgi
2.2 dediğiniz gibi vergi ve bakım masrafları yönünden yüksek 2.0T ideali fakt bütçe 1.6-1.8 arasında bızde bu ıkı motor arasında kaldık bakım masraf satış anlamında hangisi daha makul olurBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
sanırım gsi'dan bahsediyorsunuz onlar tek kapı hatcback, bertone sedan coupe diyebiliriz
http://www.photo-auto.com/opel/astra...bertone-5g.htm
http://www.photo-auto.com/opel/astra...bertone-3g.htmBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
evet 2.0Turbo 192bg standart ve çok sağlam bir şanzımanı var 300-350 bg kadar destekliyorBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Kullanana baglıdır bir ara forumlarda geziyordu büyük ihtimal aynı araçtan bahsediyoruz ırmscher ekler vardı hatta içide kırmızı bordo bişeydi o aracın haşatı çıkmış eğer aynı araçtan bahsediyorsak.Onun dışında turbosu motoru veya şanzıman olsun güçlü olarak biliyorum hatta bir kaç örneği var 250+ üzeri chip dp egzosla 230-240ları buluyor zaten metanol turbo vs girerse işin içine 300+ üzeri rahat alıyorlarBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Ps. Hp. Değerlerini Karıştırmış Olabilirm Tabi. Ancak Bir Yerlerde Okumuştum Diye Hatırlıyorum. Kırmızı Kapak 170 PS Civarı Atmosferik Motorları. Belki de Corsa da Kullandılar.
O Dönemin Üretilen 2,0 Motor Değerleri (PS - HP Olarak)
X20XEV-> 136 Ps. - 134 Hp.
X20XER-> 165 Ps. - 160 Hp. (170 Lik Civarı Dediğim Motor. Belki Astrada Değil Başka Modelde Kırmızı Kapak-Atmosferik Olarak Kullanmış Olabilirler)
Z20LET-> 200 Ps. - 197 Hp. (Meşhur 2,0 Turbo)
Ama Hangisini Hangisinde Kullandılar Tam Olarak Bilemiyorum. 2,0T Bertone İçin İdeal Seçenek. Temizi Olursa Tabi
Yorum
Yorum