evet arkadaşlar bugün Kuşadasından Kırıkkaleye 744km lik bir yolculuk yaptım aşağıda tüketim değerlerimi paylaştım ,bu tüketim değerlerini klima sürekli açık ,bagajda yaklaşık 150 kg lik yük ve iki yetişkinin ağırlığı ile 90 km yi hiç geçmeden (sollamalarda yaptığım hız hariç) yakaladım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
astra j 1.6T 180 hp otomatik vites uzun yol tüketimi
Collapse
X
-
Ynt: astra j 1.6T 180 hp otomatik vites uzun yol tüketimi
Gayet basarili olmus abiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
çok sağolun,dahada düşük olabilirdi ama bagaj çok dolu idi birde deniz kıyısından iç anadoluya doğru olduğundan sürekli tırmanış yaptım oda tüketimi arttırdı bu iki faktör olmasa 6,5lt civarı yakardım diye düşünüyorum.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHer zaman dediğimiz gibi Araçlarımızı sakin kullanabilirsek araçlarımız yakmıyor
Tebrikler Ulaş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu araba için çok iyi bir değer ben manuel i 9 dan aşşağı indirememiştim:=) sadece 90 la giderek sakaryadan afyon a kadarBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu araba için çok iyi bir değer ben manuel i 9 dan aşşağı indirememiştim:=) sadece 90 la giderek sakaryadan afyon a kadarF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu araba için çok iyi bir değer ben manuel i 9 dan aşşağı indirememiştim:=) sadece 90 la giderek sakaryadan afyon a kadarBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Orjinal yazı sahibi: FacomXHer zaman dediğimiz gibi Araçlarımızı sakin kullanabilirsek araçlarımız yakmıyor
Tebrikler Ulaş
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Mersin-Mardin 5,6 LT .Ortalama hız 90 küsürdü.bir depoyla 1200 km den fazla gidebiliyoruz onu anlamış oldum.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
Yorum