arkadaşlar herkese merhaba sizlerin bi konuda görüşünü alacaktım ben yeni kasa astra sedan baz donanımlısını almaya karar verdim gibi bu araçta ön ve arka kol dayama yok bu baz donanıma kol dayama eklettirilirmi acaba en yakın opel bayiiyi erzurumda telefon açtım cevap veren yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim piyasadada var kol dayamalar ama ben orjinal olsun istiyorum biraz takıntı var işte bütün abilerim ve arkadaşlarım allaha emanet olun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
astra sedan
Collapse
X
-
Ynt: astra sedan
valla üyelerimizin arasında yeni astra sedan sahibi yok sanırım o yüzden yorumda yapılmıyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bence en güzeli showrooma gidip baz donanımlısı ile orta donanımlısına binmek.
Eğer orta bölümde ekstra bir şekil veya ek yoksa sizde farkedersiniz nasıl montaj yapıldığını.
Showroomun aksesuar bölümüne gidip sorun. En iyi aksesuar bölümü bilir.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
www.opelsizasla.com kardeş site sayılır daha iyi yardimci olabilirler bu arada adres vermem yasaksa Özür dilerim yoneticilerdenİnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
Yorum