bildiğiniz gibi arkadaşlar aldığım sprint booster e bugün taktım gerçekten montajı kolay bir ürün,gelelim tecrübe ettiğim sürüşe,aleti taktıktan sonra 5 km lik bir parkurda sürüş yaptım malesef videoya çekemedim ,ilk olarak yeşil konumunda kullandım bariz olarak fabrika ayarından daha çabuk devirlendiğini hissettim motorun şunu söyleyeyim hani %10 gaza basınca araç %50 alglılamıyor aletin amacı misal %10 gaza bastığınızda 2500 devire 1,5 sn de çıkıyorsa bunu yeşil modda 0,8 sn yeye çekmek ,özellikle yeşil mod şehir içi trafikte dur kalkta turbolu araçlarda ve benzinli atmosferiklerde çok faydalı nasıl derseniz durup kalkarken bazen araçlarımız gazı geç algılıyor şehir içi bildiğiniz gibi bazı yollarda anlık geçiş kolaylığı ortaya çıkıyor bu anlık geçiş kolaylığı sürelerinde aracın tereddüde düşmesi insanı geriyor acaba geçişi tamamlaya bilecekmiyim diye bu mod o tereddüdü kaldırıyor ve hafif meyilli yollarda kalkış yaparken istediğiniz devire çabuk çıkmasını sağladığından özellikle manuel vitesli ve atmosferik motorlu araçların bayır kalkışını çok kolaylaştıracağını düşünüyorum,kırmızı moda gelirsek araç resmen sport tuşu koyulmuş gibi oluyor misal %10 gaza basışta 2500 dd ye 0,3 saniye gibi bir rakamda çıkıyor ki tekerlekler nereye gideceğini şaşırıyor bu mod şehir içi turbolu araçlarda çok sakıncalı niye derseniz anlamadan kalkışta önünüzdeki aracın bagajına ziyaret yapmanız işten bile değil bu modu uzun yolculuklarda kullanmak bence çok daha sağlıklı sollamaya çıktığınızda ve ani manevralarda gaza yüklendiğinizde hayatınızı kurtaracaktır,buraya kadar dizel araçlara faydalı olup olmayacağından bahsetmedim ama kırmızı mod kesinlikle dizel araçlar için çok gerekli yani bunu alacak 1.3 dizel sahipleri çok memnun kalacaktır sürekli kırmızı modda kullanmak işlerine gelecektir hep şikayet ettikleri ilk kalkıştaki devirlenme isteksizliği bayır da kalkış zorluğu sollama yaparken ki isteksiz devir artışı kesinlikle kalkacaktır,umarım yazdığım bu yorum alacak arkadaşlara fayda sağlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sprint booster deneme sürüşü
Collapse
X
-
Ynt: sprint booster deneme sürüşü
güle güle kullanın.bende çok merak ediyorum şu ürünü.ama bir merak ettiğim konuda bunu neden opel mühendisleri araçlara adapte etmedikleri .bu kadar faydalı ise bence orjinal araca uygulanmalı.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
güle güle kullanın ben herzaman diyorum bu ürün anlatılmaz yaşanır ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Ulaş Ne demiştim Daha da hızlanacaksın
Bunun kötü bir tarafı var 1 hafta sonra bu ataklığada alışıyorsunuz ve size normal miş gibi gelecek ama sizin aracı başkası kullandığında bu ne diyecek süper diyecek
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedigüle güle kullanın.bende çok merak ediyorum şu ürünü.ama bir merak ettiğim konuda bunu neden opel mühendisleri araçlara adapte etmedikleri .bu kadar faydalı ise bence orjinal araca uygulanmalı.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXUlaş Ne demiştim Daha da hızlanacaksın
Bunun kötü bir tarafı var 1 hafta sonra bu ataklığada alışıyorsunuz ve size normal miş gibi gelecek ama sizin aracı başkası kullandığında bu ne diyecek süper diyecek
Orjinal yazı sahibi: emrezxrgüle güle kullanın ben herzaman diyorum bu ürün anlatılmaz yaşanır ihihiinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBiştahım kabardı. bunun nası bi alet olduğunu, montaj edilen parçaların fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=3u7WuIZKGVk#wsinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBvideo için teşekkürler. ayak altında dolanan kablo olayı tamamen soğuttu beni. bizim araçların klasına yakıştıramadım.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedigüle güle kullanın.bende çok merak ediyorum şu ürünü.ama bir merak ettiğim konuda bunu neden opel mühendisleri araçlara adapte etmedikleri .bu kadar faydalı ise bence orjinal araca uygulanmalı.2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Durduk yerde masrafa sokmayın bizi arkaşlar. lütfen ama.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Hayırlı olsun.
Keyifli birşey olsa gerek.
Birşey sorabilirmiyim.
Gaza çok az basmak istediğinizde tepkiler sertleşti mi?
Not: Bu arada LPG LandirenzoInsignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
Yorum