Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sprint booster deneme sürüşü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sprint booster deneme sürüşü

Arkadaşlar ben astrama takmışdım race chip sadece gaz tepkimesini hassaslaştırıyor 600 tl istanbul istoç oto ticaret merkezinde distribütörü test sürüşü yapabilir isterseniz almaya bilirsiniz.
    İnsigniamdaki flex fazlasıyla bu görevi görüyor yani flexsi olmayan arkadaşlar düşünebilir.
    [Center]    
                           1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Var ama düşünüldüğü gibi çarpı 2 bir artış olmuyor
      Doğru tahmin etmişim, "ya o ya öbürü" tarzı bir durum var sanırım ortada. Flexride'lı araca taksanız da bosster'ı açtığınızda Flexride'ı baypas yapıyor sanırım. Amortisörleri, direksiyonu, frenleri vs. dikkate alınca aslında Flexride'lı araçlar için pek de elzem değil gibi. Hatta sadece gaz tepkisi olduğu için eksik bile gelebilir. Ama 34CHN85'in de dediği gibi Flexride olmayanlar için gayet mantıklı. Sürekli açık kullanmak yakın sarfiyatınızı çok arttırabilir, uyarması benden. Bir de frenlere ve yaylara modlama yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Sprintbooster her araca takılabilir ve farkı hissedilir eğer araçta elktro mıknatıslı amortisör ve özel sensörler yok ise yaylara modlama olmaz coiloverlar var ama onlarda kişiye bağımlı alçaltılıp yükseltiliyor akıllı bir sensör sistemi olmadığı için bazen hata kurbanı olabiliyorsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Sprintbooster her araca takılabilir ve farkı hissedilir eğer araçta elktro mıknatıslı amortisör ve özel sensörler yok ise yaylara modlama olmaz coiloverlar var ama onlarda kişiye bağımlı alçaltılıp yükseltiliyor akıllı bir sensör sistemi olmadığı için bazen hata kurbanı olabiliyorsunuz
          O zaman "Flexride candır, Sprintbooster canandır. Önce can sonra canan." diyeyim Modifiye böyle bir şey, ya hiç başlamamak ya da hiç durmamak lazım Ciddi modlamalardan bahsediyorum tabi ki, günlük aksesuarlardan değil.
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
          X