Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sprint booster deneme sürüşü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sprint booster deneme sürüşü

bildiğiniz gibi arkadaşlar aldığım sprint booster e bugün taktım gerçekten montajı kolay bir ürün,gelelim tecrübe ettiğim sürüşe,aleti taktıktan sonra 5 km lik bir parkurda sürüş yaptım malesef videoya çekemedim ,ilk olarak yeşil konumunda kullandım bariz olarak fabrika ayarından daha çabuk devirlendiğini hissettim motorun şunu söyleyeyim hani %10 gaza basınca araç %50 alglılamıyor aletin amacı misal %10 gaza bastığınızda 2500 devire 1,5 sn de çıkıyorsa bunu yeşil modda 0,8 sn yeye çekmek ,özellikle yeşil mod şehir içi trafikte dur kalkta turbolu araçlarda ve benzinli atmosferiklerde çok faydalı nasıl derseniz durup kalkarken bazen araçlarımız gazı geç algılıyor şehir içi bildiğiniz gibi bazı yollarda anlık geçiş kolaylığı ortaya çıkıyor bu anlık geçiş kolaylığı sürelerinde aracın tereddüde düşmesi insanı geriyor acaba geçişi tamamlaya bilecekmiyim diye bu mod o tereddüdü kaldırıyor ve hafif meyilli yollarda kalkış yaparken istediğiniz devire çabuk çıkmasını sağladığından özellikle manuel vitesli ve atmosferik motorlu araçların bayır kalkışını çok kolaylaştıracağını düşünüyorum,kırmızı moda gelirsek araç resmen sport tuşu koyulmuş gibi oluyor misal %10 gaza basışta 2500 dd ye 0,3 saniye gibi bir rakamda çıkıyor ki tekerlekler nereye gideceğini şaşırıyor bu mod şehir içi turbolu araçlarda çok sakıncalı niye derseniz anlamadan kalkışta önünüzdeki aracın bagajına ziyaret yapmanız işten bile değil bu modu uzun yolculuklarda kullanmak bence çok daha sağlıklı sollamaya çıktığınızda ve ani manevralarda gaza yüklendiğinizde hayatınızı kurtaracaktır,buraya kadar dizel araçlara faydalı olup olmayacağından bahsetmedim ama kırmızı mod kesinlikle dizel araçlar için çok gerekli yani bunu alacak 1.3 dizel sahipleri çok memnun kalacaktır sürekli kırmızı modda kullanmak işlerine gelecektir hep şikayet ettikleri ilk kalkıştaki devirlenme isteksizliği bayır da kalkış zorluğu sollama yaparken ki isteksiz devir artışı kesinlikle kalkacaktır,umarım yazdığım bu yorum alacak arkadaşlara fayda sağlar..
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Ynt: sprint booster deneme sürüşü

güle güle kullanın.bende çok merak ediyorum şu ürünü.ama bir merak ettiğim konuda bunu neden opel mühendisleri araçlara adapte etmedikleri .bu kadar faydalı ise bence orjinal araca uygulanmalı.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

güle güle kullanın ben herzaman diyorum bu ürün anlatılmaz yaşanır ihihi
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ulaş Ne demiştim Daha da hızlanacaksın
        Bunun kötü bir tarafı var 1 hafta sonra bu ataklığada alışıyorsunuz ve size normal miş gibi gelecek ama sizin aracı başkası kullandığında bu ne diyecek süper diyecek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          güle güle kullanın.bende çok merak ediyorum şu ürünü.ama bir merak ettiğim konuda bunu neden opel mühendisleri araçlara adapte etmedikleri .bu kadar faydalı ise bence orjinal araca uygulanmalı.
          orjinalinde flexride da var tabi o sistem daha komplike bir sistem bu alet o sistemdeki sadece bir özelliği taklit ediyor oda gaz tepkime hızını arttırmak,opel veya başka firma mühendisleri bu tür bir uygulamayı araçların tüketim değerlerini düşük tutmak için kullanmıyor birde emisyon değerleri yüksek çıkar çünkü böyle bir alet insanın sürekli gaza basma isteği uyandırıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Ulaş Ne demiştim Daha da hızlanacaksın
            Bunun kötü bir tarafı var 1 hafta sonra bu ataklığada alışıyorsunuz ve size normal miş gibi gelecek ama sizin aracı başkası kullandığında bu ne diyecek süper diyecek
            valla abi kırmızı moda ilk geçişimde aracın içine şeytan kaçtı zannettim tabi bir süre sonra alışacam ama onunda çaresini yakında aracıma uygulayacağım
            Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            güle güle kullanın ben herzaman diyorum bu ürün anlatılmaz yaşanır ihihi
            +100000

Yorum

iştahım kabardı. bunun nası bi alet olduğunu, montaj edilen parçaların fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.
              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                iştahım kabardı. bunun nası bi alet olduğunu, montaj edilen parçaların fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.
                aletin işlevselliğini yukarıda açıkladım şeklini ve montajını ise bizim gaz pedalı yapısına benzeyen cruze a monte ederlerken çekilmiş bir videosu var buradan görebilirsiniz.
                http://www.youtube.com/watch?v=3u7WuIZKGVk#ws

Yorum

video için teşekkürler. ayak altında dolanan kablo olayı tamamen soğuttu beni. bizim araçların klasına yakıştıramadım.
                  1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                    video için teşekkürler. ayak altında dolanan kablo olayı tamamen soğuttu beni. bizim araçların klasına yakıştıramadım.
                    o kablo ortalıkta görünmüyor ben direksiyonun bağlantı yerinin oradan geçirdim kafanızı o bölgeye soksanız dahi görünmüyor

Yorum

Paylaşım için teşekkürler galiba bir sprintbooster da ben alıyorum

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        Cunku performans arabasi uretmiyolar gaz pedalinin yumusak olmasi konfor icin istenen bi ozellik her gaza dokunusunda arabanin direk atilmasi normal kullanim icin cok istenen bisey degil
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Durduk yerde masrafa sokmayın bizi arkaşlar. lütfen ama.
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                            Durduk yerde masrafa sokmayın bizi arkaşlar. lütfen ama.
                            ama sürüş zevki o masrafı kat be kat karşılıyor

Yorum

Hayırlı olsun.
                              Keyifli birşey olsa gerek.
                              Birşey sorabilirmiyim.
                              Gaza çok az basmak istediğinizde tepkiler sertleşti mi?

Not: Bu arada LPG Landirenzo
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                              X