bugünlerde konu taşıma sayısı çok fazla arttı.bu kadar gerekli mi peki?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
konu taşıma silme kilitleme vs.
Collapse
X
-
Ynt: konu taşıma silme kilitleme vs.
Konu alakasız değil de yanlış yerlere açıldığı için taşınıyordur. Yönetimin garezi yok bize. Silme forum kurallarına uyulmadığında yapılır.. Bu kadar tepkili olmamak lazım bkz. biraz uygunsuz gibi sanki laf sokuyormuşçasına "dikkat et anketini taşımasınlar çöplüğe".
Kilitlenme ortam ısınıp sözlü kavgaya girmek üzereyken yöneticiler tarafından kilitlenir. Bence gerekliSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Volkan abiyle Erhan abinin evlere şenlik atışmaları olur ileri gittiklerinde konu kilitlenir fakat neden silindiği hakkında hiçbir fikrim yok doğrusu.. İkisi de ileri gidip ağız dalaşına giren insanlar değiller çünki tanıdığım bildiğim kadarıyla..Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Ben onun avukatı değilim tamam ama , Çağrı derken laflarına biraz dikkat etsen abi, senden 5 yaş büyük. Ben senden bir yaş küçüğüm sana da abi diyorum , benden 6 yaş büyük Çağrı abiye de abi diyorum.Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
Yorum