Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizin ''en''lerini secelim :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sitemizin ''en''lerini secelim

Orjinal yazı sahibi: volkan
    herkes bir şey yazmış bende yazayım EN HIZLI İNSİGNİA BENDE aksini ispat edebilecek varsa bekliyorum hee bu arada yazın test etmiştik yarım boy öndeydim li mişli geçmiş zaman eklerini kulanmıyoruz gün bugünün zamanı haha haha

Sene o zaman 2010 İstanbul'dayım heyecanlı abilerimiz İstanbul yollarında Roolingler denemeler felan ,
    Hadi gel dediler kalkalım tamam dedim maşallahı varmış arabamın o gün tozunu dumana kattım İstanbulun ,
    Türlü kombinasyonlar permütasyonlar senin araba şöyle benim ki böyle türlü matematik geometri hesap kitap dedim bunlara gerek yok yollar burda arabalar burda ,o gün adımı yazdırdım sıranın en başına en hızlı diye ben demedim arkadaşların teveccühü

Sene 2011 Geçmiş Geçmişte kaldı Emre Ben İstanbuldan sonra dersime iyi çalıştım gel tekrar kapışma yapalım İstanbula benzemez bu yollar dediler ben yine mağrur ve gururlu tamam dedim,
    Ben demeyim sonucu ama ahali desin 1 boy heyecanlı istekli hırslı abilerimiz desin yarım boy Efsaneler böyle doğuyor galiba bilmiyorum ben yorum yapmıyorum bütün ülkeden sesler yükseliyor bangır bangır En hızlı En hızlı diye diye

Her yıl bir kere yaparım Herkes susar MDN konuşur ,
    Bu sefer iyi etüt ettik MDN'yi gecmek için gecemizi gündüzümüze kattık Çalıştık çabaladık İNŞALLAH bu sefer olacak diye temenniler yükselmeye başladı yine Savaş baltaları Topraklardan çıkartılmış
    Ama ben diyorum ki 2012 ' yi bekleyecez Benim ders ücretim pahalıdır Yılda bir kere veririm bütün bir yıl gider o ondan sonra bir yıl boyunca çalışılır bir daha ki yıla hazırlanılır Seneye görüşmek üzere bu yıl ki eğitim öğrenim hakkınız bitmiş bulunmakta saygılar sevgiler

Yorum

haha haha haha Ne güzel yazmışsın Emre abi çok eğlendim okurken...Ben onu bunu bilmem bir İnsignia'yı ancak bir İnsignia geçebilir clapclap
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

en eni FacomX.. en çok km yana ben..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Orjinal yazı sahibi: Montoya
          Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          Değerli team üyeleri, sitemizdeki "en"leri secmeye ne dersiniz? Tabii ki bu bir rekabet seklinde olsa bile dostluk kardeşlik çizgisinden zaten çıkmaz da yine de buna dikkat ederek bunu yapalım mı? Sitemizin en hizlisi en güçlüsü en modifiyelisi en hızlı şoförü vs vs.. seklinde birsey yapalım mı?
          En tescilli hızlı belli...
          Selamlar
          Montoya Murat
          Valla Ankarada düzenlenmeden böyle bir slalom ve sürat testi ve ben katılmadıkca bunu kabul edemeyecem Murat abi sen uc uc san bende tut tutum
          bilemem yani
          Bir sonraki yarış organizasyonuna kadar benim maalesef Emrecim Hem malum Hazerfen Organizasyonuna sadece İstanbullular davetli değildi, farklı illerden de katılımcılarımız oldu, sen katılmaya çekindin sanırım ihihi şaka tabii.
          Aslında bu şuna benziyor işin doğrusu.
          Bizim Milli Takımın Dünya Kupasında 3.olması sonrası bir sonraki dünya kupasına kadar geçen 4 sene içinde her ne kadar önüne gelene yenildiyse de Dünya 3.süyüm demesi gibi...İdare et sende bizi işte angle

Bu arada "En" sabırsız şampiyon adayı da sensin, "En" nefis Insignia'da MDN..(bana bulaşma, ben seni herşeyin en'i olarak yazayım hesabı ) şşşşşşş

Selamlar
          Montoya Murat
          1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            Değerli team üyeleri, sitemizdeki "en"leri secmeye ne dersiniz? Tabii ki bu bir rekabet seklinde olsa bile dostluk kardeşlik çizgisinden zaten çıkmaz da yine de buna dikkat ederek bunu yapalım mı? Sitemizin en hizlisi en güçlüsü en modifiyelisi en hızlı şoförü vs vs.. seklinde birsey yapalım mı?
            En tescilli hızlı belli...
            Selamlar
            Montoya Murat
            Valla Ankarada düzenlenmeden böyle bir slalom ve sürat testi ve ben katılmadıkca bunu kabul edemeyecem Murat abi sen uc uc san bende tut tutum
            bilemem yani
            Bir sonraki yarış organizasyonuna kadar benim maalesef Emrecim Hem malum Hazerfen Organizasyonuna sadece İstanbullular davetli değildi, farklı illerden de katılımcılarımız oldu, sen katılmaya çekindin sanırım ihihi şaka tabii.
            Aslında bu şuna benziyor işin doğrusu.
            Bizim Milli Takımın Dünya Kupasında 3.olması sonrası bir sonraki dünya kupasına kadar geçen 4 sene içinde her ne kadar önüne gelene yenildiyse de Dünya 3.süyüm demesi gibi...İdare et sende bizi işte angle

Bu arada "En" sabırsız şampiyon adayı da sensin, "En" nefis Insignia'da MDN..(bana bulaşma, ben seni herşeyin en'i olarak yazayım hesabı ) şşşşşşş

Selamlar
            Montoya Murat
            Bende takılıyorum Murat abi sen artık başka bir birinci gelse bile gönlümüzün birincisi olarak yerini yaptın coktan MONTOYA MURAT olarak
            O gün siz orda arabalarla sınava girdiniz bende kağıt kalemle gelmeyi çok istemiştim ama olmadı malesef

MDN içinde Teşekkür ediyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
              en eni FacomX.. en çok km yana ben..
              Teveccühünüz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ulan emre sen mesleğini bırak roman yazmaya başla bence kesin başaralı olursun.. istanbula geldiğinde mdn sağlam gidebilen bi araba değildi yazılım yapılmaya elimizle götürdük seni yoldada hayran kalmıştın vbd 05 e abi benim arabada böyle gidecekmi çhipten sonra diye soruyordun ... sonra yaptırdık yazılımını araban maşallah canavar gibi oldu test yaptık seninle yarım boy geçtin beni boşuna dememişler boynuz kulağı geçer diye ..daha sonra ankaradada yaptık seninle test orada yarım boy sana göre bir boy geçtin tamam bunları hepsi doğru.. yalnız neden geçebiliyordun beni sendeki fark komple egzoz sistemi ve açık hava filtren vardı bunlar sana avantaj sağlıyorduda ondan peki sonra ne oldu ben daha büyük bir intercoler taktırdım komple egzoz sistemi ve açık hava filtresinden sonrada aracın yazılımını stage 3 çıkarttım ve son halini aldı böylece en sonda sitedeki çhipli 2.0 t 260 bg lik şafak kardeşimizin aracıyla denemelerde 1 boy fark attım hatırlarsan.. şimdi sen en son yarıştan sonra mdn ye hiç bir modifiye yapmamışken hangi düşünceyle vbd 05 i yani volkan abini geçebileceğini düşünüyorsun benim güzel kardeşim artık benimle yarış yapmadan önce 2.0 t şafağın arabayla test yap onu geçersen karşıma anca çıkmaya hak kazanırsın şafağın yazılımıda iyi olmadığını düşünüyorsan yanılıyorsun dynoda ki gücü 260 bg 430 nm torku var bidene bakalım geçebilecenmi haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

bu arada beni tanımayan arkadaşlar çok hırslı kendi aracı illa en güçlü olacak diye düşünebilirler ama alakası yok türkiyede ilk insigniaya ben yazılımattırdım ve bunuda bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim herkes benim sayemde barborosu tanıyıp güvenip yazılım attırdı diyebilirim en son 2.0 t şafağın arabasınıda benim zorumla yazılım attırdık yakında onun aracı en güçlü insignia yapıcaz çünkü çok iyi potansiyeli var 2.0 t nun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan bu işin "En" eni ilk chipli üyemiz ve gönüllü testırimiz şu anda arabası baya yapılı durumda meydan okumadan önce hazırlık yapılmasını tavsiye ederim ilgilenenlere duyrulur

Yorum

• Ynt: Sitemizin ''en''lerini secelim

Ömerciğim bir konu açtın site birbirine girdi "EN" diye.. tmr

Yorum

Valla öyle oldu abi de zaten Volkan abimle Emre abimin arasında tatlı bir rekabet vardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Blackwind
                          Ömerciğim bir konu açtın site birbirine girdi "EN" diye.. tmr
                          Bence Faruk senin şunu yapman lazımdı yazılan mesajlardaki kişileri gruplayıp konunun ilk mesajında duyurman lazımdı böylelikle bir çok yönlü bir anket yapmış olursun

Yorum

Aslında benim bu konuyu açtığım yer öneriler kısmı Fatih abicim ben yapalım mı demiştim baktım burdan konu aldı basını gitti yani bu konuyu henüz profesyonelce açmamıştım, fikir almak için acmıştım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                              Sitemizin "en tüplü" ödülü yılmaz abiye, "en çok çizilen araba" ödülü benim araca , "en gizemli hız rekorlarına sahip sürücü" ödülü fatih abiye , "en agresif ruhlu sürücü" ödülü utku abiye , "en tutkulu ve iddialı modifiyeci" ödülü Volkan abiye, sitedeki tüm abilerim ve kardeşlerim de bu onura layık olmakla beraber, "en delikanlı " ödülü ve bunun yanında yılın "en iyi tasarım" ödülü Cemil abiye, bu siteyi kurma girişiminden ötürü, " yılın en iyi girişimcileri" ödülü sitemiz kurucularına , "davidoff" kardeşime "en aktif site üyesi" ödülü ve utku abiyle beraber " en iyi etkinlik organizatörü" ödülü;

Bunun yanında MDN kaplana araçlarla ilgili somut ,görsel herhangi bir konuda bütün "en çok 'en' e sahip araç" ödülü........

Verelim de gitsin....

mi ? haha haha haha haha
                              Valla güzel yazmışsın. Özellikle en agresif ruhlu sürücü ünvanını utku'ya vermen oldukça doğru bir kadar. Ama biraz eksik kalmış diyebilirim.

Uktu yolda giderken resmen tacizci

Kısa bir olay anlatayım. Göreme gezisinde yöreyi bildiğim için klavuzluk görevini bana verdiler. Doğal olarak kortejin başında ben gidiyorum. Utku da hemen arkamda.

Ya yolda giderken bi insan bu kadar kışkırtılır Onun farkında olmadığını biliyorum çünkü araba kullanma tarzı bu. 6000 kelvin xenonları (sisler de dahil) yakıyor. Sol taraftan dikiz aynasına doğru vampir gibi ensene yapışıyor. Arabaların arasında 1 metre mesafe var yok.

Doğal olarak insan tahrik olup gaza basıyor bu markajdan kurtulabilmek için ama nafile. Bazen 90-100 km/s hızlara çıkıyoruz ama tablo yine aynı. Siyam ikizleri gibi kıç kıça yola devam. Kurtulamıyorsunuz. 5 dakika sonra arkadan sellektör geliyor. Olması gerektiği gibi düzgün hızlarda giden diğer araçları kaybetmişiz

Bi ara aklıma gelmedi de değil hani. Şöyle sert bi firen tapıp hafif bir korku yaşatayım dedim Utku'ya ama gerek de kalmadı. Go-kart'da hesabımızı gördük

Şaka bir yana utku hakikaten agresif ama daha önemlisi tehlikeli araba kullanıyor. Bundan zevk aldığını biliyorum ama biraz durulması onun hayrına olur diye düşünüyorum bir arkadaş olarak.

Benim ünvanı da en ekonomik insignia sahibi yapalım. Tüplü deyince gaza gelen gibi olmuş. Gerçi o da var ama

Bu arada en hatırşinasımızı Cemil Abi, en estetiğimizi Suat Abi, en cefakarımızı İsa Hocam, en efendimizi Ökkeş önerebilirim bende.

1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                              Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Ya Yılmaz kardeşim biraz abartmış ama genelde seri araba kullanmayı severim. Ama güvenlik dışına çok çıkmam. Şimdi burda normal koşullarda beni tanıyan çevrem en hızlı senin olma gerekir derlerdi ancak teknik kısımda sadece şöförlük olmuyor. Yani aracımın da denk olması gerekir. Benden kuvvetliler varken en hızlı ben olucam diyemem. Site içindeki arkadaşlarla sadece bolu dağı deneyimim oldu. Onu da Ufukcan kardeşim tarafsız anlatsın.... haha haha haha haha haha .Ancak artık kendimi daha durulmuş hissediyorum o yüzden özellikle iritasyon veya kışkırtma olmaz ise oldukça normal araba kullanıyorum. Şehirler arası da normalin biraz üstü... muhaha muhaha . Ancak go kart konusun da da çok büyük dez avantajlarım olmasına rağmen (112 Kg) genelde ilk üç içinde bulunurum. Mesela Yılmaz kardeşim yokken diğer arkadaşlara yaklaşık 2-3 tur bindirdim. Yılmaz gelince de birinde birinci birinde ikinci oldu diye hatırlıyorum. Tabii Yılmaz kardeşim yanılıyorsam düzeltsin.... Araba konusunda birçok eğitim sürüşü deneyimim oldu. Özellikle dört çekerlerle çok hızlı sürüşler yaptım. Ancak bizim arabalar gibi önden çekişliler de o düzeyde kullanmak imkansız. Artık benden oldukça kuvvetliler varken bu sınıfklandırmalara kendimi dahil etmiyorum Herkese saygılar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                                X