Maşallah diyorum, MDN'den sonra bizim otomobil gözüme değişik görünüyor ))) birkaç gün sonra düzeliyor bakış açım. Bizim otomobiller kaslik gibi duruyor ama arabanın ruhu ve yapısı klasik değil. O bodykit, jant olayı bitiriyor )) MDN
Bora bir iki güzel resim çekmemiz lazım benim öyle afilli resimlerim yok
birazda resimlerde konuşmalı bu konuda sen devreye girecen kardeşim
herkes bir şey yazmış bende yazayım EN HIZLI İNSİGNİA BENDE aksini ispat edebilecek varsa bekliyorum hee bu arada yazın test etmiştik yarım boy öndeydim li mişli geçmiş zaman eklerini kulanmıyoruz gün bugünün zamanı haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
iyi olur tabiki ömer motor yapılırsa orjınal şekilde serviste toplatmam hacmi büyütüp turboyu büyütüp motorun iç parçalarını piston piston kollarını subabları daha sağlam malzeme olan forget alaşımlı malzemeden yapılan parçalarla veya dövme çelikten olan parçalarla değiştirip daha fazla yüklenip 300 350 bg arası güç almayı hedefliyorum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum