Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'e Topyekün Savaş Açalım..........!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel'e Topyekün Savaş Açalım..........!!!!!!!!!!!!

Bugun İstanbul'dan Afyon'a geldim. Tem'den ayrıldıktan sonra yani Adapazarından sağa döndüğüm andan itibaren gelene kadar harita dışı yazdı mütemadiyen.... Güya bura ana yol
    F30 Sport+

Yorum

Hezarfen hava alanını bile bilmeyen dvd 800 için tek söz söyleyeceğim:eşek ölüsü bile işe yarar,nalını,mıhını sökersin.Ama bu navigasyon birşeye yaramaz,sök desen dünyayı isterler

Yorum

Arkadaşlar Türkiye'nin en işlek karayolu İstanbul-İzmir arasındaki yolun belirli kesimi yok. Beni Bandırma'dan feribota bindirip İzmir'e götürmeye çalışıyor navigasyon. Bandırma- Biga arası yok. Adana- Pozantı otobanı yok haritada eski yol var. Gaziantep- Urfa otobanı yok... Orhangaziden- Bursa'ya geliyorum otobana giriyorum 36 km yazıyor ev 32 km kalınca birden 14 km yazıyor. Her defasında aynı şey anlamadım gitti. Yol yok desem yolda var navigasyonda....
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

LAP CIKI...........................................
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Bu DVD 800 ile ilgili olarak herhangi bir gelişme yok... E'si budur
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

DVD 800 hasss
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Arkadaslar

Buradaki sorun opel turkiye degil esas sorun burokratik sebepler bunu asmak ulkemizde biraz zor

birde opelin ulkelere gore farkli bir navigasyon yazilimi kullanma gibi bir politikasi yok bu yuzden piyasadaki ucuz tabir edilen urunlerdeki yazilimi kullanmiyor

bilgilerinize
                Ben bürokratik sebep yalanına inanmıyorum.Bu bürokratik sebebi 1-2 yaşındaki laguna latitute gibi araçlar aşabiliyor ama opel aşamıyor öylemi? Bence tamamen yalan.Herhangi bir çalışma da olduğunu düşünmüyorum. 2 sene önce opel Türkiye'yi telefonla aradığımda da aynı şeyi söylemişlerdi...
                2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

abi söktürüp birer cyclone, necvox, flyaudio tarzı ürünler takalım sizin araçlara...
                  2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                  2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
                    abi söktürüp birer cyclone, necvox, flyaudio tarzı ürünler takalım sizin araçlara...
                    Olmuyor kablo demeti ve sistemi farklı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                      Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                      Ben servise bu sorunu her gidişimde söylüyorum onlar da bana aynı cevabı veriyor.
                      - Başka bir cihaz verelim size....
                      Deli olmamak elde değil 5 bin TL para ver ve kullanma...
                      Şu navigasyona verdiğim parayı 20 inç janta versem havam olurdu bari...
                      Kadir biz sana demiştik haha
                      Abicim bana opel yetkili servisinin söylemesi koyuyor. Başka biri dese haklısın bizi navigasyonlar işe yaramaz diyeceğim ama servis söyleyince bir garip oluyor
                      Kısaca adamlar 4200 liraya mukabil soğuk su için diyor Gülelim mi ağlayalım mı..
                      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

millet orjinal olsun diyor ama opel yaparım orjinal ama eksik yaparım diyor

Yorum

Arkadaşlar,

Facebook taki "OPEL TÜRKİYE" resmi sayfasına DVD800 konusundaki mağduriyetimizin ne zaman giderileceğini yazdım.Mesajım moderatör tarafından 10 dk sonra silindi.Tekrar aynı mesajı yazdım,tekrar silindi..

Demek ki kötü reklam istemiyorlar..Facebook ta "OPEL TÜRKİYE DVD800 MAĞDURLARI" diye bir sayfa mı açsak acaba???

2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Kibar bir dil ile işi toparlayacakları halde siliniyor bir de...Çok enteresan.Hem suçlular hem güçlü.
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Facebook grubuna +1
                              1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                              Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                                Arkadaşlar,

Facebook taki "OPEL TÜRKİYE" resmi sayfasına DVD800 konusundaki mağduriyetimizin ne zaman giderileceğini yazdım.Mesajım moderatör tarafından 10 dk sonra silindi.Tekrar aynı mesajı yazdım,tekrar silindi..

Demek ki kötü reklam istemiyorlar..Facebook ta "OPEL TÜRKİYE DVD800 MAĞDURLARI" diye bir sayfa mı açsak acaba???

yorum silinmemişki? ben size ait 2 tane yoruım görüyorum şuan Opel Türkiye sayfasında

ilk yorum: http://www.facebook.com/OpelTurkiye/...54764144580537
                                ikinci yorum: http://www.facebook.com/OpelTurkiye/...54767904580161
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X