Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'e Topyekün Savaş Açalım..........!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel'e Topyekün Savaş Açalım..........!!!!!!!!!!!!

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    çözerim ben bu işi
    Emre hadi kardeşim bu işe bir el atmanın çoktan zamanı geldi...
    "İnsigniaTeam" olarak yaptığımız Kapadokya gezimizde, Göreme ve Ürgüp haritada yoktu bomboş bir navi cihazına baktık... maad maad

Yorum

Her türlü destek verilecek şeye desteğim var DVD800 de.
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

hep destek tam destek

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Arkadaşlar ;

Merak etmeyin geri planda Opel Türkiye ile bu konuyu çok defalar konuştuk ve taleplerimizden haberdarlar merak etmeyin sıkıntılarımız hakkında Opel Türkiye direkt olarak bilgi sahibi sadece Harita konusu değil

Bir Gelişme olduğunda sizleri haberdar edeceğim.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arada dürtmek lazım.... daha önceden de şu zamanda geliyor filan dendii.... DİKKATTTT
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Abi arabalarımız 2.5 senelik oldu artık, aldığımızdan beri hiçmi güncelleme olmas, eski hali çok kullanışlı olsa anlarımda adamlar resmen size çaktık navigasyonları geçmiş olsun diyorlar

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Su an itibari ile konuya ben de kalemimle destek olacağım. Daha önce yazdığım ama zaman sıkıntısından gonderenedigim, tamamen bu konu ile ilgili ve kelimenin tam manası ile zehir zemberek bir şikayetim vardı. Bunu birazdan gözden geçirip şikayetvar.com'a, gm'a ve Opel Türkiye'ye herkesin ortak gönderimi icin siteye ekleyeceğim. Su an şikayeti arıyorum. Bulur bulmaz koyacağım.
                1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
                  3 yıl geçmesine rağmen, araçları ile birlikte 4120 liraya sattığı navigasyon sistemine, sırf ihmalkarligi yüzünden güncel bir harita saglayamayan,

Müşterilerini, araçlarında dahili navigasyonlu olmasına rağmen 150 liralık harici navigasyonlara muhtaç bırakan,

Şimdilik idare edin dedikleri (sözde güncel) harita yükleme işlemi icin 43 lira para isteyen,

Turkiye'deki müşterilerine üvey evlat muamelesi yapan bir firmanın reklam kampanyasına destek olmak istesem bile tutumlarını hazmedemedigim ve kendime yediremedigim icin destek olamıyorum.

Kimse kusuruma bakmasın.

Ben aracımı seviyorum. Opeli değil.
                  Yukaridaki sitede yazdigim bir yazi. Şikayet de bu tarz birseydi. Tamamını bulur bulmaz ekliyorum.
                  1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                  Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

savaş derken önce konuşalım sonra silahlarla kaleyi feth edelim
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Arkadaşlar Merhaba,

Öyle görünüyor ki OPEL TÜRKİYE DVD800 Navi konusundaki muzdaripliğimizden haberdar olmasına rağmen kulak üstüne yatıyor..Ve yine öyle görünüyor ki mağduriyetimiz OPEL TÜRKİYE nin iyi niyetine bırakıldığı sürece düzelmeyecek..

Bu konuyu medyatik hale getirirsek sonuç alabileceğimizi düşünüyorum.Çünkü OPEL kesinlikle müşteri memnuniyetsizliğini konu eden bir haberin yazılı ve görsel medyada yer almasını istemeyecek,kamuoyunda kötü imaj olmaması için istemese de düzeltici faaliyete yönelecektir kanaatindeyim..

Sırf bu amaçla özellikle DVD800 sahibi Inisignia'ların yer aldığı,pankartların hazırlandığı,özellikle otomotiv sektörüyle ilgili yazılı ve görsel medyanın haberdar ve davet edildiği bir buluşma tertipliyebiliriz..

Bu konuda diğer arkadaşların da görüş ve tavsiyelerini bekliyorum..

Selamlar...
                      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Arkadaslar

Buradaki sorun opel turkiye degil esas sorun burokratik sebepler bunu asmak ulkemizde biraz zor

birde opelin ulkelere gore farkli bir navigasyon yazilimi kullanma gibi bir politikasi yok bu yuzden piyasadaki ucuz tabir edilen urunlerdeki yazilimi kullanmiyor

bilgilerinize

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Opelsiz asla dan bir arkadaş bizim CD500 naviler için Almanya ile görüşüyor hatta haritayı sağlayan Navteq ile de görüştü.
                          Normal şartlarda güncel harita Eylül - Ekim aylarında gelecekti yalnız bazı gecikmeler olmuş ve CD600 detaylarında bir haritanın Ocak ayında CD500 içinde Türkiye de olacağını belirttiler.Güncelleme ile aynı detaylara kavuşacağımızı belirttiler.
                          Sanırım aynı harita DVD800 içinde gelecektir.

Yorum

dilerseniz Opel Türkiye ile bende görüşebilirim. Fakat çok işe yarayacağını düşünmüyorum

Yorum

ben bu konuda acizane kendi çapımda ufak bir savaş verdim.lakin yenildim.

bir kere opel türkiye papağan gibi, yetkisiz ve etkisiz elemanlar papagan gibi tekrar edip duruyorlar.

navteq ile yazıştım. çok komik cevap geldi...berbat navi dvd lerine 200 € para istediler...onların türkiye ile alakalı durumla ilgili değilller.

opel almanya mailime cevap bile vermedi.

durum bu
                              2016 insignia 1,6 dizel otomatik sport beyaz renk

Yorum

görüntüden başka bieye yaramıyor maad ne yapılacaksa bende varım
                                2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                                X