Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA TEAM FACEBOOK SAYFASI
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA TEAM FACEBOOK SAYFASI
Yorum
-
emre çağrı 1 tane yazıya yorum yazmamış oraya 1 2 tane aktif yönetici koyalım burdan devam edelim adını değiştirelim İNSİGNİA TEAM .COM koyalım siteninde reklamı olsun.
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10emre çağrı 1 tane yazıya yorum yazmamış oraya 1 2 tane aktif yönetici koyalım burdan devam edelim adını değiştirelim İNSİGNİA TEAM .COM koyalım siteninde reklamı olsun.
Yorum
-
Allah'ınızı severseniz daha fazla facebook grubu, sayfası yada benzer bişey açmayın lütfen
Yapılacak olanlar, olması gerekenlerle ilgili epey uzun bir yazı yazmıştım ama malesef telefonu cebime koymam gerekince silinmiş hasss müsait bi zamanım olduğunda tekrar yazacağımInsigniaTEAM
Yorum
-
Öncelikle varolan sayfalardan bahsediyim.
Benim kurduğum Insigniateam ve Insignia club Turkiye adında 2 grup var ve ilgilenemediğimden ikiside aktif değil, kapatmak sorun değil.
Birde admini olduğum Insignia tartışılmaz yaşanır sayfası var, sayfa bana ait değil, sahibiyle nasıl tanıştım nasıl admin oldum onuda hatırlamıyorum bu sayfa kapatılmaz, yazık olur. Çok sayıda üyesi ve aktif paylaşımı var. Kuracağımız sayfa bu sayfayla paralel gidebilir, birbirine link verebiliriz.
Yeni düşündüğümüz sayfaya gelince;
Aslında facebookdan önce yapılması gerekenler var ama konusu açılmışken konuşalım ve halledelim.
1- Facebook sayfası kurumsal nitelikte ve kalitede olacak, tamamen Insigniateam'e ait olacak ve Insigniateam'i temsil edecek.
2- Sayfayı yönetecek kişi hem Insigniateam'in hemde facebook'un aktif kullanıcısı olacak.
3- Yönetici, forumda gördüğü önemli ve güzel konuları facebook sayfamızda paylaşacak.
4- Yönetici gerekirse başka ortamlardan (yabancı site ve forumlarda dahil) değişik bilgi, foto, video paylaşarak sayfayı aktif tutacak (mesela facebookdaki otomobildünyası sayfası gibi)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizlerinde ekleyecekleriniz varsa ekleyelim.
Bunların yanında forumumuzu facebook ile bağdaştırarak forum üzerinden sayfayı beğenme ve tüm üyelerin forum konularını tek tuşla facebookda paylaşma imkanı sağlayacak düzenlemeleri yapacağız.
Bu işi yaptığımız zaman facebook sorununu tamamen bitirmiş olacağız.
Bu kadar şey istiyoruz ama karşılığında ne yapabiliriz?
Öncelikle sayfa yöneticisi Insigniateam'i temsil edeceği ve Insigniateam için çalışacağı için forum ortamında da yetkilendirme verebiliriz. Ek olarak forum yönetimi, site tasarımı vb. konularda bilgisi, deneyimi varsa yetkisini daha da artırabiliriz.
Ben bu işi yaparım diyen gönüllüler varsa pm ile bana bildirebilirsiniz, yönetimle birlikte konuşur, değerlendiririz.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri1- Facebook sayfası kurumsal nitelikte ve kalitede olacak, tamamen Insigniateam'e ait olacak ve Insigniateam'i temsil edecek.
2- Sayfayı yönetecek kişi hem Insigniateam'in hemde facebook'un aktif kullanıcısı olacak.
3- Yönetici, forumda gördüğü önemli ve güzel konuları facebook sayfamızda paylaşacak.
4- Yönetici gerekirse başka ortamlardan (yabancı site ve forumlarda dahil) değişik bilgi, foto, video paylaşarak sayfayı aktif tutacak (mesela facebookdaki otomobildünyası sayfası gibi)
Bunların yanında forumumuzu facebook ile bağdaştırarak forum üzerinden sayfayı beğenme ve tüm üyelerin forum konularını tek tuşla facebookda paylaşma imkanı sağlayacak düzenlemeleri yapacağız.
Bu işi yaptığımız zaman facebook sorununu tamamen bitirmiş olacağız.
Bu kadar şey istiyoruz ama karşılığında ne yapabiliriz?
Öncelikle sayfa yöneticisi Insigniateam'i temsil edeceği ve Insigniateam için çalışacağı için forum ortamında da yetkilendirme verebiliriz. Ek olarak forum yönetimi, site tasarımı vb. konularda bilgisi, deneyimi varsa yetkisini daha da artırabiliriz.
Ben bu işi yaparım diyen gönüllüler varsa pm ile bana bildirebilirsiniz, yönetimle birlikte konuşur, değerlendiririz.
başka gönüllülerimiz varsa pm'leri bekliyoruzInsigniaTEAM
Yorum
Yorum