Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANA DİLİMİZ TÜRKÇE'yi KORUMA SORUMLULUĞU....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ANA DİLİMİZ TÜRKÇE'yi KORUMA SORUMLULUĞU....

Kesinlikle haklısın Gökhan ım. Dilimize sahip çıkalım. Zaten birsürü konuda yozlaşmanın dibine vurduk bari onu kaybetmeyelim.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN TEK TEK TEKRAR RİCA EDİYORUM. ' ÖZ TÜRKÇE KONUŞMAK AYIPLANACAK,UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR. AKSİNE BİR KÜLTÜR VE MEDENİYET TİMSALİDİR... BUNUN İÇİN( BİRAZ ZOR OLSA DA RUMUZLARIMIZ DAHİL) LÜTFEN KULLANDIĞIMIZ CÜMLELERE YABANCI KELİMELER KATMAYALIM, OSMANLININ SON ZAMANLARINI TANZİMAT DÖNEMİNİ Bİ HATIRLAYIN LÜTFEN( TANZİMAT DÖNEMİNDE DİL, ÖZELLİKLE FRANSIZCANIN ETKİSİ İÇİNE GİRMİŞ CÜMLELER ARASINA FRANSIZCA KELİME SERPİŞTİRMEK NE YAZIKTIR Kİ MEDENİYET SAYILMIŞ VE ZAMANLA ANLAŞMALARDA CİDDİ GÜÇLÜKLER ÇEKİLMİŞTİR.), TARİH TEKERRÜR EDİYOR VE SONUMUZ YİNE AYNI OLMAZ İNŞALLAH...
      F30 Sport+

Yorum

bende bazen iyi yerine ''ii'' gibi şeyler yazıyorum, fakat sonra kendime kızdığım oluyor... Haklısınız abi Türkçe'mizi koruyup sahip çıkmalıyız, bu bizim başlıca görevlerimizden birisi, eğer dilimiz yozlaşırsa, diğer değerlerimizin de yozlaşması çok daha kolay olur... Ben Çeşme'de yaşıyorum, burdan dinimizin zaten yozlaşmış olduğunu çok açık ve net bir şekilde görebiliyorum, Allah bu insanları ıslah etsin, Türkiye'de Ramazan'ın tek uğramadığı yer burası sanırım! Bence öncelikle dinimize sahip çıkmalıyız ki dilimize de bu şekilde sahip çıkabiliriz, sonuç olarak vatan sevgisi imandandır...

Yorum

İşleniyor...
        X