Ömürcüm bu resim sana hiç benzemiyor aklımdaki Ömür yok yaw sen şimdi daha yakışıklısın karizmasın
vay ufuk abı sağol hayatta yakısıklı dıyen ender ınsanlardansın bana teşekkür ederim bir de karizma dedın yahu genelde şirin sevimli diye geçiştirirler ayıp olmasın şişko demiyek diye
değiştim fotoyu. Mezunıyet fotografıydı o
Degişik Bir Carizman Var Ömürcüm
Helede Senin Şivene Hasta Oluyorum Birde Angaraların Şivesine Hoşuma Gidiyor Ankara Şivesi
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Sevgili kardeşim Emre beni sanırım yanlış anladın bebe derken genelde ordaki arkadaşlarımız bizim bebeler diyolar arkadaşlarından bahsederken ama bu orda demek hoş karşılanmıyor istemeyerekte seni kırdıysam üzdüysem kusura bakma çok özür diliyorum senden ve ankaralılardan
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
ne resimmiş yaa tek başına çektirdiğim tek resim yan man bakıyorum ama idare edin işte ihihi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sevgili kardeşim Emre beni sanırım yanlış anladın bebe derken genelde ordaki arkadaşlarımız bizim bebeler diyolar arkadaşlarından bahsederken ama bu orda demek hoş karşılanmıyor istemeyerekte seni kırdıysam üzdüysem kusura bakma çok özür diliyorum senden ve ankaralılardan
yok Ufuk abi hoşuma gitti Angara ağzıdır Bebe bilerek mi söyledin diye merak ettim sen beni istesende kırıamazsın kırılmam sana abimsin
Bu konuda sizlere katılıyorum. İnşallah en kısa zamanda...
(Yakışıklı, çekici ve aynı zamanda sempatik bir fotoğrafımı bulursam neden olmasın ki cool rolleyes )
Dedimse de muhaha
Spontane Ankara buluşmasında Panora AVM önünde çekilmiş olan resimden biraz kırptım. (CN ekleyerek)
(Yakışıklı, çekici ve aynı zamanda sempatik bir fotoğrafımı bulursam neden olmasın ki cool rolleyes )
Dedimse de
Spontane Ankara buluşmasında Panora AVM önünde çekilmiş olan resimden biraz kırptım. (CN ekleyerek)
Dedimse de
abi 51 olduğundan emn misin?
Vallahi Nüfus kağıdı 09.02.1960'ı gösteriyor. ihihi (ne eksik var ne de fazla)
Yorum