Konunun bir kez daha güncel olması için yazıyorum.
Fatih beyin, açmış olduğu ve ilk sayfamızda yer alan önerileri ve açıklamaları ile birlikte
( http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3354.0 )
Lütfen! Profil Kimlik bilgileri eksik olan üyelerimiz, özellikle yaş kısmı ile diğer üye bilgilerini düzenlemeleri ve Avatar kısmına da fotoğraflarını eklemelerinin uygun olacağını düşünüyorum.
Birçok arkadaşımızla tanışmamıza rağmen kişileri Nick leri ile tanıyoruz sima olarak tanımıyoruz yada etkinliklere çok katılmadığı için siması unutuluyor bunu önlemek için herkezin çok basit bir iki adımla yapabileceği bir çözüm var yapılması gerekenleri anlatıyorum
1-Vesikalık bir fotoğraınızı hazırlayın
2-Üye ayarlarından Kimlik bilgileri kısmına gelin
3-Profil Kısmında kendi resmimi yükleyeceğim seçin
4-Dosya seçten vesikalık resminiz seçin
5-Alttaki Doğum yeri ve Doğum tarihini net girelim
Fatih bey hatırlatmakta yarar var. Üyelerimizin bu konudaki çekincelerini anlıyamıyorum. alala
Sayın "İnsigniaTeam" üyeleri. Konunun "GÜNCEL" olması için arada sırada bu mesajı tekrarlıyorum. "LÜTFEN" Profil bilgilerinden (Kimlik Bilgisi) "Kendi Resmimi Yükleyeceğim", "Doğum günü" ve "Yer" ile ilgili bilgilerinin girilerek güncellenmesini önemle rica ediyorum.
Birçok arkadaşımızla tanışmamıza rağmen kişileri Nick leri ile tanıyoruz sima olarak tanımıyoruz yada etkinliklere çok katılmadığı için siması unutuluyor bunu önlemek için herkezin çok basit bir iki adımla yapabileceği bir çözüm var yapılması gerekenleri anlatıyorum
1-Vesikalık bir fotoğraınızı hazırlayın
2-Üye ayarlarından Kimlik bilgileri kısmına gelin
3-Profil Kısmında kendi resmimi yükleyeceğim seçin
4-Dosya seçten vesikalık resminiz seçin
5-Alttaki Doğum yeri ve Doğum tarihini net girelim
Yorum