Yeni Forum tasarımı devreye girdiğinde yeni ifadeler ve açıklamalar olacaktır merak etmeyin Bildiğiniz gibi forumlar otomatik mesaj sayısına göre derecelendirmeler yapıyor ama biz kimseyi çaylak görmediğimiz için bu tür bir derecelendirme kullanmadık şu anki Vipler ise bizim bu forum kullanmadan önce DH de aktif olan olan arkadaşlarımızı VIP olarak tanımladık bizim için hepiniz gönlümüzde Vip siniz ama yakında birşeyler olacak coming soon
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yeni Forum tasarımı devreye girdiğinde yeni ifadeler ve açıklamalar olacaktır merak etmeyin Bildiğiniz gibi forumlar otomatik mesaj sayısına göre derecelendirmeler yapıyor ama biz kimseyi çaylak görmediğimiz için bu tür bir derecelendirme kullanmadık şu anki Vipler ise bizim bu forum kullanmadan önce DH de aktif olan olan arkadaşlarımızı VIP olarak tanımladık bizim için hepiniz gönlümüzde Vip siniz ama yakında birşeyler olacak coming soon
Yeni site'nin ücretini kim paylaşıyor birde vip üyelikten ziyade moderatör,admin ve co-admin ler yeni sitede eski sistem mi devam edecek yoksa şu günki üyelerimiz gözönünde bulundurularak mı yapılandırılacak birde ne kadar zaman aktif olur bu yeni site abi?
Arkadaşlar herkez ne zaman sipariş verdiğimi soruyor
cevaplıyorum 26.03.2009
Bir detaydan bahsetmek istiyorum (bize söylenen) opel bayiler için ful donanımlı araçlar üretip Türkiyeye göndermiş Ötv indiriminden dolayı taleplerde patlama olmuş bunun üzerine gemideki araçları bayilere birer ikişer dağıtmışlar bu araçların toplam sayısını bilmiyorum bayi ile görüştüğümde bu araçların bilgisi yeni geldi dediler çünkü benim isteklerimi karşılayan ve artısı olan bir araçtı ben deri koltuk ve 19 jant istemiyordum ama aracın üzerinde hazır bunlarda vardı ve fiyat konusu bizi biraz zorladı ama onayı verdim ve bu gün aracın yaklaşık teslim tarihinide öğrendim ve bunu sizlerle paylaştım
Bende bu bilgiyle herkesin gozunu limana dikmiştim
Araç teslimleriyle ile ilgili kısa bir bilgi ;
Araçlar İzmir'e Grimaldi Lines isimli Roro ile geliyor. Normalde bu gemilerin haftada 2 seferi var. Opel fabrikadan üretimi tamamlanan araçlar Almanya da limana gönderiliyor. Burada gönderim sırasına göre gemiye yükleniyor. Bu gemiler belli bir rotada sırasıyla farklı ülkelerdeki limanlara uğruyor. Türkiye için tüm araçları İzmir Limanında indiriyor. Burada tırlara yüklenen araçlar bayilere dağıtılıyor. Gemi geldikten sonra maksimum 1 haftada araç bayide oluyor. Araçlar gemideyken üzerleri tuzlu su ve hava şartlarından zarar görmemesi adına balmumu tarzı bir maddeyle kaplanıyor. Bayilerde özel bir sıvıyla bu madde temizleniyor.
ne ballı adam diyorduk.
İçimiz gidiyordu
Hatta fotoğrafların internete düşmüştü ( elbette içinde senin olduğum arabanın fotoğrafları. Yanlış anlaşmaya mahal vermeyelim )
Orjinal yazı sahibi: FacomX
evet bede hatırlıyorum millet arabasını kovalarken ben biniyordum haha
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum