Duyuru
Collapse
No announcement yet.
--Forum Hakkında Önemli Anket--
Collapse
X
-
Ynt: --Forum Hakkında Önemli Anket--
Ben SMF daha iyi dedim. vBulletin daha mı iyi bilmiyorum ama şu ana kadar bana en kullanışlı gelen forum burası.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
VB ücretli bir sistem ama uygulama yazmayı biliyorsanız, siteyi buna adapte edebilecekseniz güzel olur.Diğer türlü yıllardır SMF kullanırım, zamanında SMF temada yaptım, sitede kurdum.SMF'nin eklentileri sayesinde VB ile arasındaki açığı kapatabilirsiniz.En büyük artısıda ücretsiz ve güvenliğin iyi olduğu forum sistemi.
Birde VB alışkın olmayanlar için karmaşık gelebilir.Zira bende bunca senedir açtığım hiçbir siteye kurmadım..SMF daha fonksiyonel geliyor.
Forumda eksik olarak;
Üyelerin araçlarının resimlerini ve videolarını, yaptıkları modifikasyonları vs.yi yayınlayabilecekleri bir garaj gibi bi sayfa olsa güzel olurdu(örn; modifiye siteleri gibi).
Yorum
-
Bana göre en büyük sıkıntı mesaj attığım ve açtığım konuları SMF deki gibi tek linke tıklayarak takip edemiyor olmak..Son sürümlerde belki vardır.Bi kaç senedir uğraşmıyorum pek..
Yorum
-
Bu Anketi Doldurup değerlemeye sokmadan önce sitedeki aktif bir üye olark sormak istediğim bir kaç şey var,
Bu Anketleri kim değerlendirecek ve kimler yorumlayacak,
ikincisi yeni sitede moderatörlük ve adminlik vip üyelik secimleri neye göre yapılacak veya yapılacak mı?
Site kimlerin üzerine alınacak bunlara kimler müdahil olacak.
bu konularda bilgilendirilirsem sevinirim sitede emeği gecen çok fazla sayıda kişi var teknik bilgi,modifiyebilgi,organizatörlük vasıfları olan bunlar neye göre biçimlendirilecek gibi...
Teşekkür ederim şimdiden...
Yorum
Yorum