Benim de yıllardır (hakikaten 7. Yıla girmişim) faal olarak bir parçası olduğumu hissettiğim büyük bir aile, bende aynen size katılıyorum, giripte bakmadığım cevap yazmasam da , kontrol etmediğim gün yok sanırım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Benim de yıllardır (hakikaten 7. Yıla girmişim) faal olarak bir parçası olduğumu hissettiğim büyük bir aile, bende aynen size katılıyorum, giripte bakmadığım cevap yazmasam da , kontrol etmediğim gün yok sanırım
Tebrik ederim . Ben burda yeni konu yada yazdiklsrima cevap alinca cok mutlu oluyorum . Insigniateam sayesinde hep bir ayagim Türkiye de buraya girdikce kendimi vatanimda hissediyorum .
Buradan size aleyküm selam. Insigniateam bir topluluk ve her topluluk gibi burayı yaşatan da bireyler yani üyeler. İnşallah bu topluluk da tıpkı Cumhuriyetimiz gibi kuranların emekleri unutulmadan nesiller boyunca yaşamaya devam eder.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum