Insigniateam Hayatimda aktif olarak kullandigim ilk forum sitesi . Hazirlayan arkadaslar okadar ince düsünüp hazirlamislarki ellerine kollarina yüreklerine saglik . Insignia teama emegi gecen, mesaj yollayan, güncel kalmasini saglayan ve özellikle insignia teami hayata gecirip ayakta kalmasini saglayan krucularina adminlerine binlerce kez tesekkür ediyorum . Iyiki varsiniz bu site cok basit ,net ,kullanisli , aktif ve faydali bir site . Tüm admin arkadaslarimaza ,üyelerimize ve Türkiyeme selam olsun iyiki varsiniz...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insigniateam Benim Icin Cok Önemli...
Collapse
X
-
Ynt: Insigniateam Benim Icin Cok Önemli...
Mesaj yollayanlarıda kastettiğiniz üzere, üzerime alınarak bende teşekkür ederimCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Aleykumselam dostum,bizlerde surekli tesekkur ederiz forumu kuran yoneten ve bugunlere getiren herkese defalarca tesekkurlerBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Dünyaya gelenler gider
Hergiz gelmez yola gider
Bizim halimizden haber
Soranlara selam olsun
Miskin Yunus söyler sözün
Yaş doldurmuş iki gözün
Bizi bilmeyen ne bilsin
Bilenlere selam olsun...YUNUS EMRE
Aleyküm selam bizde size teşekkür ederiz.
Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozartoSınıfta ders işlerken fırsat bulunca hemen açıp siteyi kontrol ediyorum ihihi ihihi ihihi
Genede molalarda takip et bence ders önemlidir . Belki Türkiyemizin yeni insognilsrini siz yaparsoniz :-)
Yorum
Yorum