Degerli arkadaşlar..
Tapatalk 'ı bilmem ama.. benim bir teknik sorunum var.. )
Ben form sayfalarıni aşağıdan yukariya doğru okumak zorunda kalıyorum.. Yani önce gelen ileti en sayfanın en sonunda yer alıyor.. Oysa daha önce form'da normal yukaridan aşağiya tarih ve saat sırasına göre okuyordum..Basit bir şey ama bulamadım ya..
Bir de muhteşem Aracımın yada yakışıklı resmimi sütünün soluna yükleyemiyorum..( avatar olsa gerek)
Bilgi veren arkadaşlara minnettar olacağım..
Resminizi bir paylaşım sitesine koyun sonra linkini yine profil ayarlarınızdaki kimlik bilgileri kısmına kendi resmim var kısmını işaretleyip linki yapıştırın
imza içinde en alttaki imza bölümünü doldurun
Kolay Gelsin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Değerli Muharrem Kardeşim, ne yazık ki haftalık buluşmalara katılmam çok zor.
Yalnız şu hususu açık ve net olarak ifade edeyim, Fatih Bey vekilim olsun, benim
yerime de fikir beyan etsin. Alınacak tüm kararlara bana vekaleten imza koysun.
Yalnızca bu değil, sitemizin ve ailemizin kalıcı olmasını sağlamak için maddi,
manevi her türlü destek ve görev neyse yapmaya hazırım
Degerli arkadaşlar..
Ben form sayfalarıni aşağıdan yukariya doğru okumak zorunda kalıyorum.. Yani önce gelen ileti en sayfanın en sonunda yer alıyor.. Oysa daha önce form'da normal yukaridan aşağiya tarih ve saat sırasına göre okuyordum..Basit bir şey ama bulamadım ya..
Bir de muhteşem Aracımın yada yakışıklı resmimi sütünün soluna yükleyemiyorum..( avatar olsa gerek)
Yalnız şu hususu açık ve net olarak ifade edeyim, Fatih Bey vekilim olsun, benim
Yandan değil candan ve samimiyim
güveniniz için teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yandan değil candan ve samimiyim
Şaman abi, Fatih abi gibi bir büyüğümüzü vekil kılman samimiyetinin göstergesi. Biz genellikle buluşmalarda site geleceği gibi konuları da gündeme getirip konuşuyoruz. Fırsat buldukça gelip o ortamı, atmosferi görmeni isterim zaten 1-2 defa gelseniz perşembe günü olsa da buluşmaya katılsak diyeceğinize eminim
Şaman abi, Fatih abi gibi bir büyüğümüzü vekil kılman samimiyetinin göstergesi. Biz genellikle buluşmalarda site geleceği gibi konuları da gündeme getirip konuşuyoruz. Fırsat buldukça gelip o ortamı, atmosferi görmeni isterim zaten 1-2 defa gelseniz perşembe günü olsa da buluşmaya katılsak diyeceğinize eminim
Muharrem Kardeşim, biliyorsunuz, ben biraz uzakta (Gebze) oturuyorum.
Ayrıca, İstanbul trafiği beni iyice yıldırdı;zorunlu olmadıkça gitmek istemiyorum
Yaşlandım galiba, başım artık bu curcunayı taşıyamıyor.
Resminizi bir paylaşım sitesine koyun sonra linkini yine profil ayarlarınızdaki kimlik bilgileri kısmına kendi resmim var kısmını işaretleyip linki yapıştırın
imza içinde en alttaki imza bölümünü doldurun
Degerli arkadaşlar..
Yorum