Forumumuzun tapatalk desteği olsa mükemmel olur bence.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tapatalk
Collapse
X
-
Ynt: Tapatalk
Orjinal yazı sahibi: MlhOrjinal yazı sahibi: bilgecemZaten var. Ama daha gelişmiş bir şekilde mi?
Bizim forumun tapatalk destegi yok naci beyMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AbsintheTapatalk akıllı cihazlar üzerine kurulan bir program. Forum buna uyumlu olursa pcye ihtiyaç olmadan kolayca oradan takibi yapılabilir. Benim fikrimde olması yönünde.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: AbsintheTapatalk akıllı cihazlar üzerine kurulan bir program. Forum buna uyumlu olursa pcye ihtiyaç olmadan kolayca oradan takibi yapılabilir. Benim fikrimde olması yönünde.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AbsintheOrjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: AbsintheTapatalk akıllı cihazlar üzerine kurulan bir program. Forum buna uyumlu olursa pcye ihtiyaç olmadan kolayca oradan takibi yapılabilir. Benim fikrimde olması yönünde.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yorum
-
Valla böyle bir uygulamada gelirse TAPATAKLAK oluruz... Zaten bağımlıyızz.. Bu forum bende sigara gibi bişey oldu 1 saati geçince dürtüyor..
Yorum
Yorum