bütün insignia sahiplerine merhaba, bildiğiniz üzere ben bu foruma daha yeni giriş yaptım ve sizlere tanışmak isitiyorum. benim aklımda bir organizasyon var tabi kabul görüseniz. bu organizasyon bir hafta sonu hep birlikte garipçe de bir köy kahvaltısı yapmak ve hemde yakından tanışmak isterim. bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir diye merak ettim ve sormak istedim. eğer ki böyle bir organizasyona kalıtılmak isterseniz çok memnun olurum. herkese iyi forumlar dileri.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kaynaşma
Collapse
X
-
Ynt: kaynaşma
her pazar sabah namazı sınrada kahvaltı için değişik yerler de organizsyon yapılıyor zaten .. ister ikisine isterse sadece kahvaltıya iştirak edebilirsiniz..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
valla kahvaltı olursa çok seviyirim beni yanlış anlamayın sabah namazını kılmamak gibi ters birmantığım yok ama namazdan sonra geniş bir zamanımız olacak çünkü dediğim yer sabah saat 9 da açılıyor ve 10 gibi servisler başlamış olur. o zaman aralığında ne yapabilirbilmiyourm. sizin seçiminize göre ben hareket ederim .
Yorum
-
Forumu ve organizasyonlarımızı takip ederseniz tanışma imkanı yakalayabilirsiniz. Biz zaten çeşitli organizasyonlar vesilesiyle bir araya gelmekteyiz. İnanın öyle güzel dostluklar var ki bahsettiğiniz zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamıyoruz.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum