Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam sticker..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insigniateam sticker..

Evet Nail kardeşim güzel olmuş, güle güle kullan, görünüşe göre diğer sticker ile birlikte iyi duracak..

Yorum

Sticker çalışmaları gerçekten çok başarılı..emeği geçenlere teşekkür ederim. ellerinize sağlık. son halini kararlaştırıp uygulamaya geçme vakti...merkala bekliyorum...

Yorum

Bu gün Nail hocam sağ olsun getirdi www li olandan Teşekkürler Nail hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Biraz acele oldu ama güzel oldu.
          Cam içinden yapışanlarda yetişseydi bi 20 adette onlardan yapıcaktık.

Ben teşekkür ederim fatih abi...
          Benim için ilk organizasyon çok heyecanlıydı çok güzeldi.

Yorum

Sen Riva yolunda katıldın konvoya nasıl bir duyguydu biraz anlat egzost sesleri felan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Sen Riva yolunda katıldın konvoya nasıl bir duyguydu biraz anlat egzost sesleri felan

Ben 11:00 de evden çıktım.
              11:25 civarı Riva ya gelmeden Faith abi beni aradı 'Yanımızdan geçtin Nail bekle bizi'
              Bende 4leri yakıp çektim kenara o ara boş durmayım dedim MEG Ultimate Quick Detailer ile arabanın son parlatmasını yapıyodum.
              Ama gözlerim yola bakıyodu nerde kaldılar diye..

İlk MDN yi gördüm...
              Allah dedim attım malzemeleri bagaja arabaya atladım.
              S2000 geçti MDN geçti ALR geçti tam o ara daldım konvoya..
              Ben MDN ile ALR nin arkasındayım ama turbo sesleri egzos lar böğürüyo..
              Noluyo yaa dedim ısınma turları olurya lastikleri ısıtırız ölee yanii.
              Bi ara sert sağ sol yapanlar oldu F1 de ki gibi.
              Makinayı çıkarmak aklıma gelmedi heyecandan.

Konvoyuda tanımıyom bi ara Kırmızı Astra geçti beni bende o geçerken solundan yapıştırcaktım.
              Dur dedim sakin ol ama gaza geldim yahuuuu...
              Yabancı arabalar çok ilginçti ama kim bunlar gibisi bakıyolardı..

İnsigniaTeam olarak bayaa ses getirdik diyebiliriz...

Yorum

Nail çok Teşekkürler. stickerlar için. Biz karar verene kadar sen faaliyete geçmişsin bile

Not : Senin special scissors Fatihte
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                  Orjinal yazı sahibi: FacomX

Ben 11:00 de evden çıktım.
                  11:25 civarı Riva ya gelmeden Faith abi beni aradı 'Yanımızdan geçtin Nail bekle bizi'
                  Bende 4leri yakıp çektim kenara o ara boş durmayım dedim MEG Ultimate Quick Detailer ile arabanın son parlatmasını yapıyodum.
                  Ama gözlerim yola bakıyodu nerde kaldılar diye..

İlk MDN yi gördüm...
                  Allah dedim attım malzemeleri bagaja arabaya atladım.
                  S2000 geçti MDN geçti ALR geçti tam o ara daldım konvoya..
                  Ben MDN ile ALR nin arkasındayım ama turbo sesleri egzos lar böğürüyo..
                  Noluyo yaa dedim ısınma turları olurya lastikleri ısıtırız ölee yanii.
                  Bi ara sert sağ sol yapanlar oldu F1 de ki gibi.
                  Makinayı çıkarmak aklıma gelmedi heyecandan.

Konvoyuda tanımıyom bi ara Kırmızı Astra geçti beni bende o geçerken solundan yapıştırcaktım.
                  Dur dedim sakin ol ama gaza geldim yahuuuu...
                  Yabancı arabalar çok ilginçti ama kim bunlar gibisi bakıyolardı..

İnsigniaTeam olarak bayaa ses getirdik diyebiliriz...
                  nail abi ben lastikleri ısıtmak için sağlı sollu slalom yaparım hep basmadan önce orhunla aramızdaydın fark ettim senş

Yorum

Bu arada stickerlardaki yazı fontunu bana pm atarsanız shopladığım resimlerde kullanabilirim güzel olur....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Bu arada stickerlardaki yazı fontunu bana pm atarsanız shopladığım resimlerde kullanabilirim güzel olur....
                      Profildeki mailine attım...Hem JPEG hem de CDR olarak ...

OPC kasayı hep fotolardan görüyodum.
                      Canlı görünce daha da hoşuma gitti.

Sana güvenlik aracı lazım bitane önde gidecek böle Gümüş bi CLK

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                      Nail çok Teşekkürler. stickerlar için. Biz karar verene kadar sen faaliyete geçmişsin bile

Not : Senin special scissors Fatihte
                      Reklmacı arkadaşa sen bu stickerları yetiştirme 30 tane arabayı musallat ederim başına sonra park yeri bulamazsın dedim..

Fatih abi görüşelim bi ara...

Yorum

Cemil abi hazırlamıştı sağolsun.
                        Onda fontu olcak ama CDR uzantılı dosyayıda yolladım.
                        Belki ondanda alabilirsin.

Yorum

Ben bu sticker ve logo tasarım işini kaçırmışım ... pray

Cemil Bey'in eline sağlık. Tabiri caizse "cuk" diye oturmuş.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledikten sonra bulmuştum ama stickerlardaki yazı fontu 25$ olduğu için satın almadım. Yazı karakterlerini tek tek oluşturmak zorunda kalmıştım. Onun için yazı fontu maalesef elimde değil.
                            Ancak, Nail kardeşimin isteği üzerine oluşturulan "www.insigniateam.com" ibaresini (*.ai, *.cdr, *.psd, *.gif, *.png, *.eps, *.svg, *.jpg, fh9-11........... ) istediği formatlarda Emre (DiaDavidoff) kardeşime gönderebilirim.
                            Saygılarımla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                              Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledikten sonra bulmuştum ama stickerlardaki yazı fontu 25$ olduğu için satın almadım. Yazı karakterlerini tek tek oluşturmak zorunda kalmıştım. Onun için yazı fontu maalesef elimde değil.
                              Ancak, Nail kardeşimin isteği üzerine oluşturulan "www.insigniateam.com" ibaresini (*.ai, *.cdr, *.psd, *.gif, *.png, *.eps, *.svg, *.jpg, fh9-11........... ) istediği formatlarda Emre (DiaDavidoff) kardeşime gönderebilirim.
                              Saygılarımla.
                              Yazı fontuna gerek kalmamış Emre kardeşim (DiaDavidoff) "10 Nisan İstanbul Buluşması" konu başlığında "INSIGNIATEAM.COM" ibaresini "StopD_İtalik" yazı karakterini kullanarak, resimlerde değişik photoshop uygulaması yapmış

Yorum

Fatih bey, telefonda konuştuğumuz gibi reklam firması www.insigniateam.com ibaresini ters çevirip çıktı alınırsa içeriden de yapıştırılabilir.. İnsanlar parmak takıp çıkartamazlar...

Saygılarımla.

Yorum

İşleniyor...
                                X