Sticker çalışmaları gerçekten çok başarılı..emeği geçenlere teşekkür ederim. ellerinize sağlık. son halini kararlaştırıp uygulamaya geçme vakti...merkala bekliyorum...
Sen Riva yolunda katıldın konvoya nasıl bir duyguydu biraz anlat egzost sesleri felan
Ben 11:00 de evden çıktım.
11:25 civarı Riva ya gelmeden Faith abi beni aradı 'Yanımızdan geçtin Nail bekle bizi'
Bende 4leri yakıp çektim kenara o ara boş durmayım dedim MEG Ultimate Quick Detailer ile arabanın son parlatmasını yapıyodum.
Ama gözlerim yola bakıyodu nerde kaldılar diye..
İlk MDN yi gördüm...
Allah dedim attım malzemeleri bagaja arabaya atladım.
S2000 geçti MDN geçti ALR geçti tam o ara daldım konvoya..
Ben MDN ile ALR nin arkasındayım ama turbo sesleri egzos lar böğürüyo..
Noluyo yaa dedim ısınma turları olurya lastikleri ısıtırız ölee yanii.
Bi ara sert sağ sol yapanlar oldu F1 de ki gibi.
Makinayı çıkarmak aklıma gelmedi heyecandan.
Konvoyuda tanımıyom bi ara Kırmızı Astra geçti beni bende o geçerken solundan yapıştırcaktım.
Dur dedim sakin ol ama gaza geldim yahuuuu...
Yabancı arabalar çok ilginçti ama kim bunlar gibisi bakıyolardı..
İnsigniaTeam olarak bayaa ses getirdik diyebiliriz...
Sen Riva yolunda katıldın konvoya nasıl bir duyguydu biraz anlat egzost sesleri felan
Ben 11:00 de evden çıktım.
11:25 civarı Riva ya gelmeden Faith abi beni aradı 'Yanımızdan geçtin Nail bekle bizi'
Bende 4leri yakıp çektim kenara o ara boş durmayım dedim MEG Ultimate Quick Detailer ile arabanın son parlatmasını yapıyodum.
Ama gözlerim yola bakıyodu nerde kaldılar diye..
İlk MDN yi gördüm...
Allah dedim attım malzemeleri bagaja arabaya atladım.
S2000 geçti MDN geçti ALR geçti tam o ara daldım konvoya..
Ben MDN ile ALR nin arkasındayım ama turbo sesleri egzos lar böğürüyo..
Noluyo yaa dedim ısınma turları olurya lastikleri ısıtırız ölee yanii.
Bi ara sert sağ sol yapanlar oldu F1 de ki gibi.
Makinayı çıkarmak aklıma gelmedi heyecandan.
Konvoyuda tanımıyom bi ara Kırmızı Astra geçti beni bende o geçerken solundan yapıştırcaktım.
Dur dedim sakin ol ama gaza geldim yahuuuu...
Yabancı arabalar çok ilginçti ama kim bunlar gibisi bakıyolardı..
İnsigniaTeam olarak bayaa ses getirdik diyebiliriz...
nail abi ben lastikleri ısıtmak için sağlı sollu slalom yaparım hep basmadan önce orhunla aramızdaydın fark ettim senş
Bu arada stickerlardaki yazı fontunu bana pm atarsanız shopladığım resimlerde kullanabilirim güzel olur....
Orjinal yazı sahibi: skydroll
Cemil abi hazırlamıştı sağolsun.
Onda fontu olcak ama CDR uzantılı dosyayıda yolladım.
Belki ondanda alabilirsin.
Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledikten sonra bulmuştum ama stickerlardaki yazı fontu 25$ olduğu için satın almadım. Yazı karakterlerini tek tek oluşturmak zorunda kalmıştım. Onun için yazı fontu maalesef elimde değil.
Ancak, Nail kardeşimin isteği üzerine oluşturulan "www.insigniateam.com" ibaresini (*.ai, *.cdr, *.psd, *.gif, *.png, *.eps, *.svg, *.jpg, fh9-11........... ) istediği formatlarda Emre (DiaDavidoff) kardeşime gönderebilirim.
Saygılarımla.
Bu arada stickerlardaki yazı fontunu bana pm atarsanız shopladığım resimlerde kullanabilirim güzel olur....
Orjinal yazı sahibi: skydroll
Cemil abi hazırlamıştı sağolsun.
Onda fontu olcak ama CDR uzantılı dosyayıda yolladım.
Belki ondanda alabilirsin.
Yaklaşık 4000 yazı karakteri inceledikten sonra bulmuştum ama stickerlardaki yazı fontu 25$ olduğu için satın almadım. Yazı karakterlerini tek tek oluşturmak zorunda kalmıştım. Onun için yazı fontu maalesef elimde değil.
Ancak, Nail kardeşimin isteği üzerine oluşturulan "www.insigniateam.com" ibaresini (*.ai, *.cdr, *.psd, *.gif, *.png, *.eps, *.svg, *.jpg, fh9-11........... ) istediği formatlarda Emre (DiaDavidoff) kardeşime gönderebilirim.
Saygılarımla.
Yazı fontuna gerek kalmamış Emre kardeşim (DiaDavidoff) "10 Nisan İstanbul Buluşması" konu başlığında "INSIGNIATEAM.COM" ibaresini "StopD_İtalik" yazı karakterini kullanarak, resimlerde değişik photoshop uygulaması yapmış
Fatih bey, telefonda konuştuğumuz gibi reklam firması www.insigniateam.com ibaresini ters çevirip çıktı alınırsa içeriden de yapıştırılabilir.. İnsanlar parmak takıp çıkartamazlar...
Yorum